На 4 април 2020 да почерпят

Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем – Дневният хороскоп на Алена

Вирус и вирусолог

Министър Захариева: Планът „Маршал“ ще бъде следващият европейски бюджет

Хората под 20 години със забрана да излизат по улиците в 30 турски града

Кристалина Геориева: Намираме се в период на рецесия, много по-лоша от световната икономическа криза

Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

Бареков: Българските полицаи са истински герои

Инцидентът със застреляния нелегален афганистанец на българската граница беше неизбежен. Българските полицаи са истински герои. Те са действали абсолютно адекватно при създалите се условия. Заслужават както обществено признание, така и награда от МВР и президента и върховен главнокомандващ Росен Плевнелиев. В тази връзка позицията на известния с оперативната разработка „Гном“ ген. Атанас Атанасов, който напада достойните полицаи, доказва още веднъж информацията, че „Реформаторския блок“ се финансира незаконно чрез трафик на хора през държавната ни граница, съобщиха от „България без цензура“.

Учудващо е, че този инцидент се забави толкова дълго, предвид огромната нелегална бежанска вълна към България и абсолютно неадекватните действия на управляващите ни. Надявам се, сега някои глави да уврат, след като повтаряха като папагали, че Турция ни пазела и пуснаха срещу хилядите пълчища имигранти стотина момчета в униформи, които да охраняват родината.

Слава Богу, жертвата не е от наша страна, за да искаме сега оставки, но призовавам премиера, МВР и Министерство на отбраната да засилят колкото се може повече живата охрана и бойната техника по границата. Разбира се, че заповедта за откриване на стрелба щом група хора, независимо от каква народност и цвят на кожата, пресичат незаконно и престъпно държавната граница на Република България, трябва да остане.

Ако капацитетът на правителството не достига, което всъщност е очевидно, време е президентът Плевнелиев най-после да свика КСНС с точка единствена от Дневния ред – как да опазим българо-турската граница от нелегалния поток бежанци!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.