Полицаи събраха трима кандидат кметове

Половината от кандидат кметовете на Монтана се събраха заедно, за да почетат дългогодишни служители на МВР. Сегашният градоначалник и кандидат за пети мандат Златко Живков, опонентът му от ГЕРБ Дилян Димитров и кандидатката на БСП Камелия Трифонова присъстваха на откриването на клуб на пенсионираните полицаи в областния град. В помещения, предоставени от частна фирма, белокосите пазители на реда ще се събират да пият кафе, да редят спомени за борбата с апашите и да обменят информация.

"Надявам се този клуб да бъде не само на пенсионираните, а и на действащите полицаи, защото ние можем да дадем от богатия си опит и знания на младите колеги и работата им да бъде още по-успешна!", заяви председателят на организацията Илия Миладинов. На МВР сбирката присъстваха куп бивши шефове на дирекцията на МВР и полицейски асове от близкото и по-далечно минало.

Обкръжени от ексченгета, кандидат кметовете от различните партии се разговориха на ежедневни теми без да засягат горещите въпроси на предизборната кампания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица