Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

ВСС прие оставката на Красимир Влахов

RGMALL.EU – Стилът е култура! Живейте изискано!

Фирма „Глобълдизайн“ ООД е създадена през 2014 г. от две амбициозни дами – Албена Александрова – собственик и главен дизайнер на Модна къща „Рошавата гарга“, собственик на галерия за масажи „Рудраакша“ и на сайта за групово пазаруване „Групово купи“ и Мартина Цветанова – официален представител на испанската модна марка „LUPO“, както и на „Philipp Plein“, „Cafe Noir“, „Fru.it“, “ Strategia“ и др.

„Глобълдизайн“ представя RG MALL.EU.

Идеята на виртуалния MALL e да обедини световни дизайнерски марки, които присъстват на нашия пазар, да представи български дизайнери и производители на качествени стоки, талантливи дизайнери от младото поколение.

В RGMALL.EU ще откриете облекла, обувки и чанти, интересни аксесоари и бижута.

RGMALL.EU – БЛОГ . Ще прочете интересни истории за известните в модата. Ще ви разкажем за творческата лаборатория на художника-моделиер и ще ви посветим в някои сладки модни тайни и трикове. Стилистът – диктатор или съветник? Учител по вкус? Да открием собствената си визия и ярка индивидуалност … Модата не е догма. Първите крачки са трудни, но после стъпвате уверено и с усмивка!Можем да обвиняваме модата в нейните капризи и бързо променящи се настроения, дори да се опитаме да спрем нейния “ход”, но, моля Ви, ще прозвучи също толкова силно като: “Спрете Земята! Искам да сляза!”.

МОДАТА В ДВИЖЕНИЕ разказва в “движение” за предлаганите стоки.

RGMALL.EU – КАТО НОВИ – за ценители и колекционери – ВИНТИДЖ мода. Повечето жени имат дрехи в гардероба си, обличани не повече от два-три пъти или така добре запазени, често казваме “като нови”. Тези дрехи са ни поомръзнали от гледане и е време да им дадем втори шанс друг да им се порадва!

RGMALL.EU – Carnaby Street – Има място в света, където никой не ти диктува как да си облечен! Изборът е изцяло твой по младежки непокорен и алтернативен. И то е Карнаби Стрийт! Улица в Лондон – символ на свободата във външния вид, непринуденост и “бездънен резервоар” за идеи и мотиви в модното нестандартно изкуство. Всеки, който обича да експериментира, да носи дрехи по неговия вкус, не защото са модерни и конфекционни, а защото са различни, влиза в Карнаби Стрийт и потъва в море от пънк, гръндж, готик, спиричуъл уърлд, ърбан комбат……. и много други субкултурни идейки и закачки, взети направо от улицата и религията. Чакаме Ви на Карнаби Стрийт!

Идеята на Албена и Мартина е да предложат най-доброто от българския пазар в сферите, изброени по-горе. Двете дами искат да задоволят вкуса на всеки свой клиент и ще се радват на обратна връзка с тях на email: info@rgmall.eu

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете