Цветанов в Котел: Коста Каранашев ще бъде кмет на всички, той ще доведе промяната

Дошло е времето, в което ГЕРБ трябва да управлява община Котел. Време е за промяна и видими резултати тук, затова гласувайте кредит на доверие на Коста с номер 3 в бюлетината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Котел.

Той подчерта, че Коста Каранашев е добър човек, който поема много голяма отговорност. „Коста ще бъде кмет на всички и няма да дели хората на наши и ваши, нито на партии. Той ще работи за просперитета на всички жители на Котел“, заяви Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ посочи още, че това е единствената национално отговорна партията, която за девет години е дала равен шанс на всички български граждани, независимо от етническата им принадлежност. „Това е силата на ГЕРБ и на силна и обединена Европа. Не искам тук след 25 години да няма промяна. На следващите местни избори в Котел трябва да бъдат отчетени видими резултати от работата на Коста Каранашев и екипа му“, обясни Цветанов.

Според председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ конфронтацията, на която много политици разчитат, е ненужна. „България е на всички и има нужда от своето многообразие от етноси. Това е завещано от дедите ни. Нужна ни е пълна мобилизация за висока избирателна активност, за да променим онова, което е патент на някои политически сили“, призова жителите на Котел Цветан Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ е партия, която може да поема отговорност и го е доказала. „Ако продадете своя глас, ангажиментът към Вас спира веднага. Ще дойдат отново единствено, за да Ви купят гласа след четири години. По този начин никога няма да промените средата си на живот“, обясни Цветанов.

Цветан Цветанов изказа специални благодарности на областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева. „Деси положи основите на ГЕРБ в Сливенска област. Тя е най-успешният министър на земеделието в последните 25 години. Десислава Танева е гарант, че ГЕРБ ще работи за развитието на Котел и цялата Сливенска област. Тя е партиец и държавник, изключително всеотдаен и отговорен човек“, категоричен бе Цветанов.

„Основен акцент от работата ми е привличането на инвеститори. Ще се боря всеки млад човек да остане в Котел. Необходима е качествена здравна помощ в региона и популяризиране на културно-историческото наследство на Котел”, заяви Коста Каранашев. Той посочи, че досега, дори без да е бил кмет, е помагал на жителите на Котел, благодарение на подкрепата на ГЕРБ. „Нужна е стратегия за развитие на Котел. Ще поканя експерти и бивши кметове, за да изготвим план за развитие за 15-20 години напред. Без него регионът ни няма шанс, защото през последните 20 години Котел не е имал стопанин”, категоричен бе Каранашев. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Котел обясни, че вече има екип от доказани специалисти, с които денонощно ще работят за промяната в общината.

  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони