Съдът отмени глоба на шофьор, карал насрещно в аварийната лента на магистрала „Марица“

Засилени проверки на тирове и автобуси за застраховка и винетка

Майстори от Габрово участват в инициативи на Националния музеен комплекс АСТРА в Румъния

Гришо и Никол разменят ласки в Сен Тропе

Участието в ERM II засега се отлага Целта е партньорите да са сигурни, че финансовият ни сектор е стабилен, а рисковете са управляеми

Д-р Дечо Дечев: Приех поста в НЗОК, защото мисля, че ситуацията по-тежка не може да стане

Румен Порожанов: Все още не е ясно как точно чумата по животните е дошла у нас

МВнР: Няма данни за пострадали българи при стрелбата в Торонто

Александър Симов: „Визия за България” е за цялостна реорганизация на държавата 20% от най-богатите у нас взимат 8 пъти повече от 20% от най-бедните

Кое докарва мъжа в прединфарктно състояние, а жената в предоргазмено?

Лампази на кило Заради генералите извън армията, званието стана диагноза

120 полицаи се командироват всеки месец в „Слънчев бряг”

Макрон наредил реорганизация на канцеларията си след случая с президентския охранител, бил протестиращи

С намалено работно време е монументът Акропола заради жегите

Очаква се днес да бъдат взети втори проби за чума по животните в село Болярово

Цветан Цветанов: Атанас Атанасов е най-успешният кмет на Твърдица

Атанас Атанасов е най-успешният кмет на Твърдица, избиран през последните 25 години. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията пред над 500 жители и гости на Твърдица, по време на откриването на реконструирания стадион за футбол, лека атлетика и други спортове в града. Общата стойност на проекта е над 5 800 000 лева, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Трябва да гласувате разумно, оценявайки това, което прави правителството в лицето на Бойко Борисов и усилията на успешните кметове и общински съветници от ГЕРБ, които успяват да реализират подобни проекти. Това са видимите резултати, които постига ГЕРБ в управлението си“, заяви Цветанов и призова тези политики да бъдат поощрявани. „Нека всички деца, жители и гости на Твърдица да се радват на това спортно съоръжение, и на всички добри политики, реализирани в общината, благодарение на Атанас Атанасов и неговия екип“.

Цветан Цветанов призова всички, които обичат Твърдица, да бъдат добри стопани на тези придобивки, направени с труда на много хора и със средствата, осигурени от силна и обединена Европа. „България се възползва от тази солидарност, за да подпомогне развитието на регионите си и за утвърждаване на устойчивостта на общините“, подчерта той.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че на първата копка на проекта е имало много малко хора, защото никой не е вярвал, че това наистина ще се случи. „Благодаря на Атанас Атанасов и на неговия екип, на областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева и на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, което даде възможност да има европейски средства за България и те да стигнат до всички български общини. С новия мандат на правителството на Бойко Борисов отново имаме възможност да кандидатстваме по европрограми“, каза Цветанов.

Той посочи, че Сливенска област има привилегията един от най-добрите министри да бъде от Сливен – Десислава Танева. „Тя никога не забравя за родния си край, за областта и за това, което трябва да прави за всички български общини. Тя е достойният и силният министър на земеделието“, заяви Цветан Цветанов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.