Цветан Цветанов: Атанас Атанасов е най-успешният кмет на Твърдица

Атанас Атанасов е най-успешният кмет на Твърдица, избиран през последните 25 години. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията пред над 500 жители и гости на Твърдица, по време на откриването на реконструирания стадион за футбол, лека атлетика и други спортове в града. Общата стойност на проекта е над 5 800 000 лева, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Трябва да гласувате разумно, оценявайки това, което прави правителството в лицето на Бойко Борисов и усилията на успешните кметове и общински съветници от ГЕРБ, които успяват да реализират подобни проекти. Това са видимите резултати, които постига ГЕРБ в управлението си“, заяви Цветанов и призова тези политики да бъдат поощрявани. „Нека всички деца, жители и гости на Твърдица да се радват на това спортно съоръжение, и на всички добри политики, реализирани в общината, благодарение на Атанас Атанасов и неговия екип“.

Цветан Цветанов призова всички, които обичат Твърдица, да бъдат добри стопани на тези придобивки, направени с труда на много хора и със средствата, осигурени от силна и обединена Европа. „България се възползва от тази солидарност, за да подпомогне развитието на регионите си и за утвърждаване на устойчивостта на общините“, подчерта той.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че на първата копка на проекта е имало много малко хора, защото никой не е вярвал, че това наистина ще се случи. „Благодаря на Атанас Атанасов и на неговия екип, на областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева и на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, което даде възможност да има европейски средства за България и те да стигнат до всички български общини. С новия мандат на правителството на Бойко Борисов отново имаме възможност да кандидатстваме по европрограми“, каза Цветанов.

Той посочи, че Сливенска област има привилегията един от най-добрите министри да бъде от Сливен – Десислава Танева. „Тя никога не забравя за родния си край, за областта и за това, което трябва да прави за всички български общини. Тя е достойният и силният министър на земеделието“, заяви Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини