Миков: БСП стои зад интересите на хората, живеещи в малките населени места

"БСП стои зад интересите на хората живеещи в малките населени места". Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на среща с членове, симпатизанти на партията и граждани в Камено. По думите му в общината, благодарение на Стефан Бонев, са наложени леви стандарти на управление и хората го оценяват вече 4 мандата и ще го оценят и за 5-ти. Миков подчерта, че освен, че община Камено е на първо място по усвояване на евросредства в област Бургас - осъществяването на пътния възел, ремонта на училището, важни са и невидимите, като таксата за детската градина. Според него именно това е израз на социалната политика на БСП, за да могат хората, които живеят в Камено да усещат, че някой се грижи за техните интереси. „Хората ценят и последователността в политиката на защитаване на идеите на БСП и защитата на интересите на хората“, категоричен бе председателят на БСП, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Миков подчерта фактът, че ГЕРБ няма кандидат за кмет на община Камено, което е признание на неспособността им да спечелят доверие, където свършеното от левицата говори на хората само по себе си.

Говорителят на партията и зам.-председател на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Атанас Мерджанов заяви, че Камено ще продължи да бъде червено и следващите 4 години. Той е категоричен, че репутацията на Стефан Бонев е силна и направеното от него е безспорно, и на това се дължи силната подкрепа, която той получава от националното ръководство на партията.

Евродепутатът от БСП/ПЕС Илияна Йотова заяви, че кандидатът на левицата за кмет на Камено и кандидатите на левицата доказват всеки ден със своята дейност, че работят за общините. „Това отличава БСП от всички други партии", категорична бе тя. Йотова опроверга твърденията, че само кметове на ГЕРБ ще имат възможност да получат средства по европрограми, защото това е право на всички българи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини