На 21 август 2018 да почерпят

Валери Божинов разцепи Враца

Русия показа „изтребител на дронове“ Деривация-ПВО ще може да сваля както дронове, така и ракети

“Левски“ избира между естонец и наш национал

Инженерът, проектирал моста „Моранди“, сам предупредил за агресивна корозия

„Олимпик“ пали застрахователна война с Кипър Няма яснота кой ще изплати парите в България

Катастрофа с 3 коли стана на магистрала „Тракия” В болница е 29-годишна пътничка

Имаме ли право на допълнителен платен отпуск?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 21 август 2018

По 314 лева харчи българинът за почивка По-икономични от нас са латвийците и румънците

Двама души са арестувани във връзка със стрелбата по сградата на американското посолство в Анкара

Строят 7 детски площадки в „Младост“ Съоръженията струват 280 000 лева

Хиляди учители не достигат в страната Увеличението на заплатите цели справяне с кадровия дефицит

Евакуираха село в гръцкия полуостров Пелопонес заради горски пожар

Голяма част от София без топла вода за 10 дни Правят профилактика и ремонти на топлопреносната мрежа

Миков Миков: Подкрепяме Денчо Бояджиев, за да продължи развитието на Разград

Кандидатите ни знаят какво да направят, за да подобрят живота на хората

„Подкрепяме Денчо Бояджиев заради всичко, което е направено и това, което може да бъде направено още за Разград. Той може и знае как да направи града едно по-добро място за живеене“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Разград. Той подчерта, че водената политика е за подпомагане на всички и най-вече на младите хора, които трябва да отглеждат своите деца в Разград. Миков заяви, че като ляв кмет Бояджиев мисли за развитието на крайните квартали. Като пример той посочи програмата на досегашния кмет на града и кандидат за следващ мандат от БСП за обновление на квартал „Орел“.

Председателят на БСП подчерта, че в града има изградено много, но развитието на лявата политика в Разград трябва да продължи, защото макар да има газификация, цените са високи, а заплатите ниски и общината е тази, която подпомага гражданите с помощи за отопление през студените месеци. „В Разград има икономическо оживление, бизнес среда и развитие. Ще продължим да помагаме на Бояджиев, за да продължи развитието на общината и на хората“, категоричен бе Миков.

„На тези избори излизаме с най-сериозните и подготвени кандидати на БСП като Денчо Бояджиев. Те знаят какво да направят, за да се подобрява животът на хората“, категоричен бе Миков. Той обясни, че управляващите сега искат да въведат данък „градина“, с който да натоварят отново хората от малките населени места – подобно на въведения по време на първия мандат на ГЕРБ данък „колиба“, който БСП отмени. По думите на лидера на левицата все повече конституционни отговорности на държавата се прехвърлят на общината, без тя да има условията да се справи с тях.

Миков посети и квартал „Орел“ в града, където заедно с Денчо Бояджиев и народния представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Божинов се срещнаха с жителите там. Гражданите заявиха своята подкрепа за кандидата на БСП, за да може техният квартал да стане едно по-добро място за живеене

Денчо Бояджиев: Разград това сме всички ние – от малките населени места до центъра на града

”В Разград изграждането на новия облик, на здравословна среда с възможности за отдих и социални контакти започна от крайните седем квартала. Веднага след това започна подготовката за цялостно обновление на централната градска част, която ще бъде завършена в близките дни. За изпълнението на двата проекта общината привлече над 12 млн. лева от европейските програми”, заяви кандидатът на БСП за кмет на общината Денчо Бояджиев. Той обясни, че престои да се обнови квартал „Орел” и съседни на него квартали, което е и първи приоритет в неговата предизборна програма. По думите му през следващите години Разград ще получи 20 млн. лева по Оперативна програма „Регионално развитие” за изпълнение на интегрирания план. „Ние не само разполагаме с конкрететен план за цялостно благоустрояване на квартала. Сега можем да разчитаме и на финансирането на проекта в размер на 7 млн. лв. за изграждане, реконструкция и рехабилитация на зелените площи, кътовете за отдих, пешеходни алеи и тротоари, междублокови пространства, вътрешноквартални паркинги, улична настилка и т.н“, поясни Бояджиев. Като други свои приоритети той посочи подобряване на здравеопазването, на образованието, продължаването на социалната политика, развивана в града и подпомагане на културния живот. „Всичко това ще бъде постигнато, защото Разград – това сме всички ние и защото само най-доброто е добро за Разград!“, категоричен бе Бояджиев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.