Отпадат строителни такси ОП внесоха промени в Закона за устройство на териториите

Румен Радев: Днес сме република. Но чиста ли? Свята ли?

Йорданка Фандъкова: Васил Левски положи най-здравите основи на нашето историческо пробуждане

Как съдийка, командирована от Лозан Панов от Пещера в София, реши дело в негова полза

Вежди Рашидов се поклони пред паметта на Васил Левски

Тръмп се присмя на Опра Уинфри US лидерът зове тв водещата да се кандидатира за президент

Спас Гърневски: Фаловете на Валери Жаблянов са три и трябва да получи червен картон

Спас Русев: Надявам се на трофей още тази година

Петнадесетото издание на “Българската Коледа” събра близо 2,5 млн. лева

Главното мюфтийство изрази безпокойство от състоялия се Луковмарш в София

Кремъл отхвърли обвиненията за намеса в американските избори

Наказаха две “мулета” на измамника бай Митко 5560 лв. са върнати на старец от Велики Преслав

9,3% е ръстът на приходите от международен туризъм през 2017 г.

Арести за серийни крадци на коли Шиндлера и Таратора отвлекли „Мерцедес” по метода „скъпа баничка”

Ердоган и Путин обсъдиха ситуацията в Сирия

Миков Миков: Подкрепяме Денчо Бояджиев, за да продължи развитието на Разград

Кандидатите ни знаят какво да направят, за да подобрят живота на хората

„Подкрепяме Денчо Бояджиев заради всичко, което е направено и това, което може да бъде направено още за Разград. Той може и знае как да направи града едно по-добро място за живеене“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Разград. Той подчерта, че водената политика е за подпомагане на всички и най-вече на младите хора, които трябва да отглеждат своите деца в Разград. Миков заяви, че като ляв кмет Бояджиев мисли за развитието на крайните квартали. Като пример той посочи програмата на досегашния кмет на града и кандидат за следващ мандат от БСП за обновление на квартал „Орел“.

Председателят на БСП подчерта, че в града има изградено много, но развитието на лявата политика в Разград трябва да продължи, защото макар да има газификация, цените са високи, а заплатите ниски и общината е тази, която подпомага гражданите с помощи за отопление през студените месеци. „В Разград има икономическо оживление, бизнес среда и развитие. Ще продължим да помагаме на Бояджиев, за да продължи развитието на общината и на хората“, категоричен бе Миков.

„На тези избори излизаме с най-сериозните и подготвени кандидати на БСП като Денчо Бояджиев. Те знаят какво да направят, за да се подобрява животът на хората“, категоричен бе Миков. Той обясни, че управляващите сега искат да въведат данък „градина“, с който да натоварят отново хората от малките населени места – подобно на въведения по време на първия мандат на ГЕРБ данък „колиба“, който БСП отмени. По думите на лидера на левицата все повече конституционни отговорности на държавата се прехвърлят на общината, без тя да има условията да се справи с тях.

Миков посети и квартал „Орел“ в града, където заедно с Денчо Бояджиев и народния представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Божинов се срещнаха с жителите там. Гражданите заявиха своята подкрепа за кандидата на БСП, за да може техният квартал да стане едно по-добро място за живеене

Денчо Бояджиев: Разград това сме всички ние – от малките населени места до центъра на града

”В Разград изграждането на новия облик, на здравословна среда с възможности за отдих и социални контакти започна от крайните седем квартала. Веднага след това започна подготовката за цялостно обновление на централната градска част, която ще бъде завършена в близките дни. За изпълнението на двата проекта общината привлече над 12 млн. лева от европейските програми”, заяви кандидатът на БСП за кмет на общината Денчо Бояджиев. Той обясни, че престои да се обнови квартал „Орел” и съседни на него квартали, което е и първи приоритет в неговата предизборна програма. По думите му през следващите години Разград ще получи 20 млн. лева по Оперативна програма „Регионално развитие” за изпълнение на интегрирания план. „Ние не само разполагаме с конкрететен план за цялостно благоустрояване на квартала. Сега можем да разчитаме и на финансирането на проекта в размер на 7 млн. лв. за изграждане, реконструкция и рехабилитация на зелените площи, кътовете за отдих, пешеходни алеи и тротоари, междублокови пространства, вътрешноквартални паркинги, улична настилка и т.н”, поясни Бояджиев. Като други свои приоритети той посочи подобряване на здравеопазването, на образованието, продължаването на социалната политика, развивана в града и подпомагане на културния живот. „Всичко това ще бъде постигнато, защото Разград – това сме всички ние и защото само най-доброто е добро за Разград!“, категоричен бе Бояджиев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.