Цветанов в Раднево: Д-р Теньо Тенев ще получи подкрепата на ПГ на ГЕРБ, на правителството на Бойко Борисов и на Европа

Д-р Теньо Тенев има волята за промяна на Раднево, а ние ще го подкрепим. С потенциала на д-р Тенев, с опита и подкрепата на успешните кметове от областта ще постигнем видими резултати за Раднево. Гарантирам Ви, че Теньо Тенев ще получи подкрепата на цялата Парламентарна група на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Раднево. Той обясни, че успешните кметове на ГЕРБ знаят каква е разликата между това да разчитат на европейските средства и само на бюджета на общините си.

„Не трябва да се колебаете, а да подкрепите по-доброто бъдеще за Раднево с бюлетина номер 8. ГЕРБ е единствената партията, която застава пред избирателите си и говори искрено и честно, в това число и когато сме сгрешили“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов добави още, че ГЕРБ се стреми към повече кметове, защото е доказала, че може да развива българските общини.

Евродепутатът Ева Паунова подчерта, че в Раднево, за да окаже подкрепата на цялата

група евродепутати от ГЕРБ/ЕНП за д-р Теньо Тенев. „Гласувайте за това инвестициите да дойдат в Раднево. Д-р Тенев има подкрепата на всички български евродепутати от ГЕРБ и на най-голямото политическо семейство в Европа – това на Европейската народна партия“, подчерта Паунова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини