Море от сини шалове за дербито

Фенклубът на ”Левски” призова всеки зрител на мача с „Лудогорец” днес да се яви с шал на клуба. Целта е хореография със „синьо море”. По традиция дори 2-годишни деца греят на „Аспарухов” с шалчета, но далече не всички от публиката винаги са екипирани така.

Сега се планира ударно зрелище по трибуните, което да надъха своите и да стресне чуждите. За целта феновете събраха 5-цифрена сума. А в началото на второто полувреме ще има и огнено шоу.

Секторите „В” и „Б” явно ще бъдат пълни, ще има от 13 до 15 хиляди зрители и управата на „Левски” призова запалянковците да идват по-рано на стадиона. В противен случай е възможно да има струпване по входовете и забавяне на влизането.

„Няма напрежение, спокойни са играчите - каза треньорът на „сините” Стойчо Стоев. - Няма от какво да има допълнително напрежение. В „Левски” е напълно нормално да си на първо място. Това не би трябвало да се отразява на играчите. Може би няма фаворит в мача. И двата отбора са качествени и нито един не може да излезе с мисълта, че е по-добър от другия. Не очаквах в началото на първенството, че ще бъдем лидери през октомври. Започнахме с много млади, с малка група футболисти.”

Завърналият се Йордан Милиев отпадна от състава за двубоя. Централният защитник е изостанал с подготовката. Георги Костадинов е готов да играе титуляр.

Оперираният Деян Иванов ще гледа мача в болницата, откъдето го изписват в понеделник. Едва 19-годишният централен бранител няма да играе до края на сезона след контузия на коляното.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ