Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Миков: Лявата политика означава справедливост и солидарност за всеки българин във всяка община

Божидар Йотов и кандидатите на левицата могат да се преборят за промяна в дясното, милиционерско управление на Русе

„Кампанията за местни избори не е реклама на пазарен продукт, а избор каква политика искаме за България, за вашата община, за вашето населено място. Кандидатите на левицата – Божидар Йотов и неговият екип са тези, които могат да се преборят за промяна в дясното, милиционерско управление на Русе“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Русе. Той подчерта, че на национално ниво това управление вече е показало какво означава дясното – увеличаване на възрастта за пенсиониране за решаване на недостига на средства в НОИ, а лявото решение е да се увеличат вноските в съответствие с доходите на хората, които работят. Лидерът на левицата обясни, че именно тази дясна политика ще бъде пренесена и на местно равнище: усвояване на евросредства на всяка цена, разпределяне на пари между близки кръгове до управляващата партия, разпределяне на обществени поръчки, загърбване на социалната политика и натоварване на общините с дейности и отговорности, които са ангажимент на държавата.

„Лявата политика, зад която стоят и нашите кандидати, е за справедливи и социални общини, обърнати към хората, достъпно здравеопазване и образование, грижа за младите, грижа за хората от третата възраст, за майките, за децата“, обясни председателят на БСП.
Михаил Миков подчерта, че е смешно днес десните партии да говорят за Държавна сигурност, особено след като преди дни е излязъл списък, който показва, че тези, които най-много говорят, имат повече нейни бивши служители и агенти в листите си, отколкото БСП. По думите му това е факт, въпреки че БСП винаги е имала последователно отношение към хората, служили за сигурността на страната ни. „В противен случай държавата става разграден двор и 54 души влизат на 30-40 километра на територията ни, както се случи. Сигурността на страната ни не е на ниво, нищо, че се управлява от хора, чиито живот е минал в МВР и службите“, коментира председателят на БСП.
Михаил Миков подчерта, че само с гласуване гражданите на Русе могат да прекратят управлението на сегашния кмет, чиито мандат е минал в рязане на ленти на изграденото преди него. Като пример за това той даде откриването на спортната зала, която е изградена със средства, отпуснати от правителството на Орешарски.

Божидар Йотов: Предлагаме на русенци едно ново управление с човешко лице

„БСП е доказала, че е национално отговорна партия, която се грижи за хората и сега предлага ново управление на Русе“, това заяви кандидатът на БСП за кмет на Русе Божидар Йотов. Той подчерта, че става въпрос за управление с човешко лице и обърнато към всеки един гражданин, на отворената врата на кмета за всеки, а не управление заради интересите и с пръстови отпечатъци. „С достойнство заставаме пред русенци днес да търсим отново тяхното доверие, защото това, което сме направили до момента е видно и те ще го оценят“, заяви Йотов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете