Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Шефът на СЗО: Трябват бързи действия за спиране на епидемията от коронавируса

Фандъкова: Продължаваме да инвестираме в строителството, но искаме качествено изпълнение

„Продължаваме да инвестираме в строителството, но искаме качествено изпълнение на проектите. Очаквам усилия от страна на строителните фирми, които работят на обектите на общината и да се работи качествено. Затова са нужни и строителни работници, които имат опит. Бизнесът трябва да се включи в програмите за практическо обучение на младите хора от строителните училища и университети“. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София, при откриване на изложба на в. „Строител“. На моста на влюбените при НДК са поставени 60 платна със снимки на реализирани обекти в София. Автор на фотографиите е Денис Бучел, а изложбата на вестника се организира за втора поредна година.

„Когато оперативни програми бяха спрени за България, Столичната община продължи да финансира обектите със собствени средства и строителите не загубиха своята работа“, припомни председателят на камарата на строителите инж. Светослав Глосов.

„В договорите на фирмите, които работят със Столична община, заложихме ясни гаранционни срокове. За пътните ремонти гаранцията е 5 г., за строителство на конструкции е 10 г. За този период всеки дефект, който се появи, фирмата е длъжна да го отстрани за своя сметка“, каза Фандъкова. Тя добави, че строителните обекти от това лято още не са приети от приемателните комисии на общината и където има констатирани нередности, фирмите ги отстраняват за своя сметка.

На откриването на изложбата присъстваха кандидатите за районни кметове – Николай Терзиев за район „Триадица“, Вергиния Стоянова за район „Средец“ и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Малина Едрева, Михайл Владов, Ирина Йорданова и Димитър Папукчиев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.