На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Ненчев: Важно е да имаме пълната картина на ситуацията, за да вземем отговорно решение

Българската армия ще остане тук колкото е необходимо, за да гарантираме спокойствието по границата. Това каза днес, 18 октомври, министърът на отбраната Николай Ненчев след срещата си с военнослужещите, които изпълняват задачи по логистично осигуряване и наблюдение на границата в района на Елхово, съобщиха от Министерството на отбраната.

„Направих инспекция на условията, при които работят военнослужещите от Сухопътните войски и се запознах на място със ситуацията“, каза министър Ненчев. Той подчерта, че действията на военнослужещите на границата са изключително важен принос, който трябва да бъде достойно оценен от българското общество.

Заместник-началникът на отбрана генерал-лейтенант Константин Попов заяви, че Сухопътните войски се справят отлично с поставените задачи и са в добро взаимодействие със служителите от гранична полиция. „От днес разполагаме още 19 човека допълнително“, информира генерал-лейтенант Попов и допълни, че транспортната вертолетна авиация ще бъде използвана за периодични полети, основно по границата с Македония и Гърция.

Министър Ненчев посети ГКПП “ Капитан Анреево“, където през изминалото денонощие са задържани нелегални мигранти. “ За мен е важно да имам пълната картина на ситуацията, защото считам, че само така можем да вземаме отговорни решения за нашите действия“, подчерта още министър Ненчев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.