WWF или световната зелена мафия

Корнелия Нинова: Промяната в България е наложителна

Етнографи показват изложба посветена на коня и каруцата Експозицията в музей „Етър” пренася във времето, когато каруцата е смятана за трабант, а файтонът за мерцедес

Студ и сняг усложняват обстановката на Балканите

Ирмена Чичикова: „Не ме докосвай” беше пътешествие и приключение

Бойко Борисов: Защо само ЧЕЗ да купим? Защо не купим и „Енерго Про” и ЕВН?

ККП иска премахване на конституционното ограничение от 2 мандата за президент Така Си Цзинпин ще може да се задържи на власт по-дълго

Човек е ранен, след като хеликоптер е извършил твърдо кацане в Арктика

Движението през прохода Шипка се ограничава заради честванията на 3 март

Откриха древен град под Солун

Психологът Магдалена Ангелова: Гласът е начин, по който бързо можем да достигнем до подсъзнанието на другия

ТИР с медицински материали се хвърли в дере Произшествието стана на главния път Велико Търново-Русе

Екатерина Захариева ще участва в Съвет “Външни работи” в Брюксел

Десетки ранени след пожар в дискотека в Италия

Николай Нанков поставя начало на дискусия за новото райониране на страната

Цветанов ще посети Област Кърджали утре

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Кърджали утре, 19.10.2015 година. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ – Кърджали и заместник-председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева, кандидати за кметове и общински съветници.

Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Черноочене Леман Али ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в офиса на партията на ул. „Шипка“ 6 в 9:30 часа. На срещата ще присъстват и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници.

В 11:10 часа Цветан Цветанов, Цвета Караянчева и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Крумовград Венета Добрева ще присъстват на курбан в църквата „Св. Иван Рилски“. След това, в 12:00 часа, Цветанов ще се срещне с избиратели от Крумовград в офиса на ГЕРБ на пл. „България“ 21.

Заместник-председателят на ГЕРБ ще посети и град Кирково. В 13:05 часа Цветан Цветанов и кандидат-кметът от ГЕРБ Румен Младенов ще разговарят със симпатизанти и граждани на Кирково в офиса на ГЕРБ на ул. „Извор“ 4. На срещата ще присъстват и областния координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева и кандидатите за общински съветници.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети и село Бенковски в Община Кирково. В 14:20 часа Цветанов, Караянчева и и кандидатите на ГЕРБ за кмет на Кирково Румен Младенов и на село Бенковски Хюсеин Садък ще разговарят с жителите на село Бенковски. Срещата ще се проведе пред кметството в селото.

В 15:30 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Джебел ще Ервин Хасан ще се срещнат със симпатизанти и членове на партията в града. На срещата в офиса на ГЕРБ на ул. Еделвайс“ 27 ще присъства и областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева.

В 17:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Кърджали. В офиса на ГЕРБ в града, в кино комплекс „Орфей“, Цветанов, Цвета Караянчева и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кърджали Илия Илиев ще проведат среща и с областното ръководство на партията.

В 18:30 часа ще се проведе основното предизборно събитие на ГЕРБ в гр. Кърджали. На пл. „Освобождение“ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред жителите на града кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Кърджали Илия Илиев и кандидатите за общински съветници.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.