Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Миков вдигна на крака Ситово и Тутракан

Миков в Ситово: Категорично подкрепям Николай Неделчев и провежданата от него политика

„Категорично подкрепям Неделчев и това, което той прави от името на БСП тук в Ситово“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в Ситово, където се срещна с обществеността. Той подчерта, че левицата е в добро организационно състояние в общината, което безспорно си личи по свършеното. „Няма малки и големи общини, всички хора са важни. Живеещите в малките населени места, които се борят за прехраната си, заслужават най-много внимание и грижа“, категоричен бе Миков.

Николай Неделчев, кандидатът на БСП за четвърти мандат като кмет на Ситово подчерта, че от основна важност е кандидатите на левицата да са близо до хората, да ги изслушват, да знаят техните проблеми и да правят нужното за решаването им.

Председателят на БСП и кандидатът за кмет обсъдиха с граждани от общината техните наболели проблеми: липсата на работни места, недостатъчните пенсии, майчински, детски, достъп до здравеопазване, условията за развитието на земеделието в региона, липсата на нормална бизнес среда. Присъстващите заявиха своята подкрепа за Неделчев, защото той е наясно с тези техни проблеми и ежедневно им помага със средствата, които има на разположение. Като пример за това те дадоха новооткрития център за социален патронаж.

Като друг какъв пример гражданите на Ситово посочиха и предприятието, създадено благодарение на Неделчев за „Общински имоти и услуги 2012“, което поддържа пасища, грижи се за чистотата, пътните маркировки и прави поддръжка на четвъртокласна пътна мрежа общинска собственост.

Миков в Тутракан: БСП е постоянна партия, отстояваща лява политика в интерес на хората

„Тутракан има един много добър кандидат за кмет в лицето на Данаил Николов. Той заслужава подкрепата на хората, защото защитава политика, базирана на интересите на хората“, това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Тутракан, където той подкрепи кандидата на БСП за кмет на общината Данаил Николов. Събралите се споделиха трудната обстановка, в която се води предизборна кампания – под натиск, с много средства, борба на интереси и заплахи.

Миков подчерта, че само БСП е партията, която се противопоставя на тези практики и ще продължи за го прави, защото правото на всеки гражданин да гласува за този, който е решил, е изконна демократична ценност и никой няма право да го ограничава и застрашава. „БСП остана единствената истинска партия, която представлява интересите на една голяма част от българите, а не политически проект за участване във властта. Ние сме постоянни и ще продължим да отстояваме левите политики с помощта на нашите леви кметове като Данаил Николов“, категоричен бе той.

Кандидатът на левицата за кмет на община Тутракан Данаил Николов заяви: „Аз и моят екип ще покажем, че Тутракан може да има посока за развитие в полза на всички граждани от общината“. Като първа задача на кандидатите на БСП в общината той посочи запазването на общинската болница, която към монета има дългове от почти 4 млн. лв.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете