Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 29 февруари 2020

Дневният хороскоп на Алена за събота, 29.02.2020

На 29 февруари 2020 да почерпят

Проф. Тодор Кантарджиев: Ситуацията с коронавируса не е толкова страшна, но никой не слуша

Премиерът е разговарял с Кириакос Мицотакис за ситуацията с мигрантите

Българи дариха 178 000 евро за бебето Анди Чернодробната трансплантация ще е в Германия, някой от родителите ще е донор

Младен Маринов: Предприемаме всички мерки за засилена охрана на границата

Борисов към Шарл Мишел: Безопасността на външните граници има пряко отношение към общата сигурност на ЕС

Борисов и фон дер Лайен обсъдиха проблема с мигрантите в Турция

Първите тестове за коронавирус в отбора на „Лудогорец“ са отрицателни

Турция пусна бежанците (обзор) Премиерът Борисов прати армия и жандармерия по границата

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ангела Меркел разкритикува нападението срещу турски войници в Сирия

Турция е поискала от Русия незабавно да спре огъня в Идлиб

ВМА: Всички проби, изследвани за коронавирус днес, са отрицателни

Миков вдигна на крака Ситово и Тутракан

Миков в Ситово: Категорично подкрепям Николай Неделчев и провежданата от него политика

„Категорично подкрепям Неделчев и това, което той прави от името на БСП тук в Ситово“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в Ситово, където се срещна с обществеността. Той подчерта, че левицата е в добро организационно състояние в общината, което безспорно си личи по свършеното. „Няма малки и големи общини, всички хора са важни. Живеещите в малките населени места, които се борят за прехраната си, заслужават най-много внимание и грижа“, категоричен бе Миков.

Николай Неделчев, кандидатът на БСП за четвърти мандат като кмет на Ситово подчерта, че от основна важност е кандидатите на левицата да са близо до хората, да ги изслушват, да знаят техните проблеми и да правят нужното за решаването им.

Председателят на БСП и кандидатът за кмет обсъдиха с граждани от общината техните наболели проблеми: липсата на работни места, недостатъчните пенсии, майчински, детски, достъп до здравеопазване, условията за развитието на земеделието в региона, липсата на нормална бизнес среда. Присъстващите заявиха своята подкрепа за Неделчев, защото той е наясно с тези техни проблеми и ежедневно им помага със средствата, които има на разположение. Като пример за това те дадоха новооткрития център за социален патронаж.

Като друг какъв пример гражданите на Ситово посочиха и предприятието, създадено благодарение на Неделчев за „Общински имоти и услуги 2012“, което поддържа пасища, грижи се за чистотата, пътните маркировки и прави поддръжка на четвъртокласна пътна мрежа общинска собственост.

Миков в Тутракан: БСП е постоянна партия, отстояваща лява политика в интерес на хората

„Тутракан има един много добър кандидат за кмет в лицето на Данаил Николов. Той заслужава подкрепата на хората, защото защитава политика, базирана на интересите на хората“, това заяви председателят на БСП Михаил Миков в Тутракан, където той подкрепи кандидата на БСП за кмет на общината Данаил Николов. Събралите се споделиха трудната обстановка, в която се води предизборна кампания – под натиск, с много средства, борба на интереси и заплахи.

Миков подчерта, че само БСП е партията, която се противопоставя на тези практики и ще продължи за го прави, защото правото на всеки гражданин да гласува за този, който е решил, е изконна демократична ценност и никой няма право да го ограничава и застрашава. „БСП остана единствената истинска партия, която представлява интересите на една голяма част от българите, а не политически проект за участване във властта. Ние сме постоянни и ще продължим да отстояваме левите политики с помощта на нашите леви кметове като Данаил Николов“, категоричен бе той.

Кандидатът на левицата за кмет на община Тутракан Данаил Николов заяви: „Аз и моят екип ще покажем, че Тутракан може да има посока за развитие в полза на всички граждани от общината“. Като първа задача на кандидатите на БСП в общината той посочи запазването на общинската болница, която към монета има дългове от почти 4 млн. лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.