Цветан Цветанов в Черноочене: Хората в смесените региони са узрели за промяна

Дошъл е моментът ГЕРБ да стъпи по-сериозно в Кърджалийско. Необходимо е да имаме по-голяма представителност, за да има и тук видими резултати. Днес съм дошъл да изкажа уважение и респект към Вас. Виждам, че желаете промяна, че сте узрели за промяна. И така е навсякъде в смесените региони. Това каза пред жителите на Черноочене председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той подчерта, че в местните структури на ГЕРБ се вливат нови членове и симпатизанти, което е показателно, че вече няма страх. „Хората трябва изберат най-можещия и най-честния кандидат за кмет на Черноочене – Леман Али. Тя ще получи подкрепата и на правителството на Бойко Борисов, и на цялата Парламентарна група на ГЕРБ. Битката е трудна, но ще я спечелим“, категоричен бе Цветанов.

Десетки членове и симпатизанти посрещнаха зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в офиса на партията в Черноочене. Заедно с него бяха народният представител и заместник председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева и най-младият евродепутат Андрей Новаков от групата на ГЕРБ/ЕНП.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Черноочене Леман Али е председател на местната структура. Тя е финансист по образование, понастоящем служител на „Социално подпомагане“. В Черноочене ГЕРБ се явява на местния вот с пълна листа от 17 общински съветници и с 11 кандидати за кметове на кметства в общината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони