Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Световният бронзов медалист Антъни Иванов избра плувния басейн в Благоевград за подготовка за шампионата в Гърция

Еди Рама: Изказването ми за общ президент на Албания и Косово беше извадено от контекста

Прокуратурата предаде на съд Кирил Принца

Отнеха 2 кг злато на циганка баячка Държавата води дела за имущество за над 3 млн. лв. на Маринови от Долни Дъбник

Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Дронове могат да заместят пчелите

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

Промените в Закона за горите отложени от правната комисия в НС Депутатите извадиха точката от дневния ред с аргумента, че корекциите трябва да се гласуват първо в Комисията по земеделието и храните

Бесен мъж запали собствената си къща, хванал жена си с известен първенец от Кочериново

След като друг измамен съпруг разпиля гащите на жена си в краката на прелюбодеец по време на общинска сесия в Кочериново, нова семейна история влезе в устите на хората в Пиринско, информира struma.com. Съдът в Дупница постанови бързо решение за прекратяване на брак между съпрузи от Кочериново след истинска любовна драма между тях.

Само за 2 месеца делото за развод, заведено от Г. Г. приключи. Историята обаче продължава да се коментира с месеци. След събора в село Стоб в края на юли тази година, съпругът заловил жена си в изневяра с известен местен първенец.

Ужасен от случилото се измаменият мъж се напил порядъчно и запалил къщата си. Започнал от спалнята, която делял с жена си от години. Разрушавайки семейното гнездо той отмъстил на невярната си половинка, разказват хората в Кочериново, след което незабавно подал молба за прекратяване на брака си. 

Преди време известен полицай от Рила шокира съветници по време на сесия в община Кочериново. По време на четенето на дневния, той влязъл на заседанието с куфар в ръка. Пред изумените съветници, кметски наместници и гости на сесията полицаят изсипал куфара с дамски гащи, дрехи и обувки и поглеждайки един от присъстващите заявил “Това са гащите и дрехите на жена ми, вземай я тя вече е свободна”.

След като оставил парцалките на пода, полицаят излязъл. Посоченият с пръст прелюбодеец останал невъзмутим, поне видимо. След няколко минутно мълчание сесията в Кочериново продължила с останалите точки в дневния ред. След нея хигиенистките събрали разхвърляните гащи и дрехи.

Според източници на Струма. ком прелюбодеецът, довел измаменият съпруг до фаталното решение да си запали дома е същият, в чиито крака бяха разпилени гащите на полицейската съпруга на сесията. 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете