Заловиха грабител, нападнал жена

Деми Ловато се показа без грим (СНИМКА)

Директорката на Басейнова дирекция-Пловдив е обвинена за безстопанственост

Двама сърби са заразени с коронавирус

Wizz Air няма да отменя полети до Италия, от Ryanair все още няма официална позиция

Десетки автовози пътуват всяка седмица до огнището на коронавируса в Северна Италия

Пълни автобуси от Милано продължават да пристигат у нас

Нено Димов остава в ареста

Николета Лозанова към Филип Плейн: Благодаря ти за невероятната нощ

Гърция взема мерки срещу коронавируса, изтегля гражданите си от Италия

Появи се Ябълковият човек

Италианският премиер Джузепе Конте обвини ръководството на болница за разпространението на коронавируса в страната

Затварят пътя през Широка лъка в неделя заради кукерския фестивал

Отложиха световното първенство по тенис заради коронавируса

Проф. Петко Салчев е единственият кандидат за управител на НЗОК

Бесен мъж запали собствената си къща, хванал жена си с известен първенец от Кочериново

След като друг измамен съпруг разпиля гащите на жена си в краката на прелюбодеец по време на общинска сесия в Кочериново, нова семейна история влезе в устите на хората в Пиринско, информира struma.com. Съдът в Дупница постанови бързо решение за прекратяване на брак между съпрузи от Кочериново след истинска любовна драма между тях.

Само за 2 месеца делото за развод, заведено от Г. Г. приключи. Историята обаче продължава да се коментира с месеци. След събора в село Стоб в края на юли тази година, съпругът заловил жена си в изневяра с известен местен първенец.

Ужасен от случилото се измаменият мъж се напил порядъчно и запалил къщата си. Започнал от спалнята, която делял с жена си от години. Разрушавайки семейното гнездо той отмъстил на невярната си половинка, разказват хората в Кочериново, след което незабавно подал молба за прекратяване на брака си. 

Преди време известен полицай от Рила шокира съветници по време на сесия в община Кочериново. По време на четенето на дневния, той влязъл на заседанието с куфар в ръка. Пред изумените съветници, кметски наместници и гости на сесията полицаят изсипал куфара с дамски гащи, дрехи и обувки и поглеждайки един от присъстващите заявил „Това са гащите и дрехите на жена ми, вземай я тя вече е свободна“.

След като оставил парцалките на пода, полицаят излязъл. Посоченият с пръст прелюбодеец останал невъзмутим, поне видимо. След няколко минутно мълчание сесията в Кочериново продължила с останалите точки в дневния ред. След нея хигиенистките събрали разхвърляните гащи и дрехи.

Според източници на Струма. ком прелюбодеецът, довел измаменият съпруг до фаталното решение да си запали дома е същият, в чиито крака бяха разпилени гащите на полицейската съпруга на сесията. 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.