Отнеха 2 кг злато на циганка баячка Държавата води дела за имущество за над 3 млн. лв. на Маринови от Долни Дъбник

Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Бизнесът отмени протеста срещу поскъпването на тока Той щеше да се проведе на 28 февруари т.г.

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

Илияна Йотова връчва български документи на сърбин, спасител от Лим

МОН предприема допълнителни мерки за олекотяване на ученическите раници

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление при строителството на оградата по границата

Цветан Цветанов: Ервин Хасан е правилният избор за кмет на община Джебел

Eрвин Хасан е правилният избор за кмет на Джебел – той е млад, упорит и готов да носи отговорност. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Джебел. „Тук сме в сърцето на ДПС, където доскоро всеки, който се противопоставяше, биваше притискан. Сега виждам, че хората не се боят, защото съзнават, че общините, в които ГЕРБ управлява, се променят“, каза той. Цветанов обясни, че усеща положителна енергия в Джебел. „Затова съм убеден, че хората вече са прогледнали и на 25-ти октомври ще изберат ГЕРБ и Ервин Хасан с номер 4 в бюлетината. Уверен съм в успеха, защото Джебел се нуждае от истинска промяна“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов разговаря със 73-годишната леля Роса от село Плазище, която му каза, че никога не е пропускала избори. Тя заяви, че този път е убедена, че трябва да гласува за ГЕРБ. „Важното е, че еднопартийният модел в Джебел си отиде, благодарение на ГЕРБ“, категорични бяха местните хора.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Джебел Ервин Хасан заяви, че иска да покаже, че ГЕРБ работи за хората и изрази убеденост, че е способен да постигне видими резултати в Джебел.

„Идваме в Джебел, за да подкрепим Ервин по изрично желание на Цветан Цветанов, защото Джебел и Черноочене са ключови общини за Кърджали. Работим бавно и последователно. Знаем, че чудеса не стават. Но ние сме много, силни сме и можем да застанем пред хората с открити лица. В Джебел е въпрос на чест да се кандидатираш срещу ДПС. Всички Вие сте хора, осъзнали необходимостта Общината да се освободи от бремето на ДПС“, подчерта областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Според българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков е важно да се прави политика в регионите със смесено население, където ГЕРБ е истинската алтернатива.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете