Димитър Чобанов: Забавянето на България за влизане в чакалнята на Еврозоната не е фатално

Платена отпуска след 4 месеца стаж Повишат санкциите при повторно нарушение на работодателя за недеклариран труд

Министър Ананиев: Ако третирането срещу комари не се извърши през март, ситуацията става трудно овладяема

Директни самолетни полети между България и Хърватия започват от 1 май

Кметът на Стара Загора поздрави баскетболистките на „Берое” за спечеления трофей

Иззеха 300 стоки от магазин за дрехи в Радомир

Премиерът ще настоява в Брюксел за допълнително финансиране за по-слабо развитите райони у нас

Помагат на бизнес идеи в тютюневите региони 1500 възрастни с безплатен медицински преглед

В Пловдивско готвят протести заради винетка за 200-метров път

Прокуратурата повдигна задочни обвинения на трима руснаци за натравянето на Гебрев Бизнесменът преживял още четири други опита за покушение, два - в чужбина

Прожектират „Паразит“ първо в Бургас

Младен Маринов: По официалните канали няма запитвания от испанските власти за Бойко Борисов

Ограбиха белгийски бизнесмен в жилищен вход в Търговище

Фандъкова: Не прави чест на никого да провежда партийно шествие в Деня на Левски

Шумен на 14-то място по заплати

Цветан Цветанов: Ервин Хасан е правилният избор за кмет на община Джебел

Eрвин Хасан е правилният избор за кмет на Джебел – той е млад, упорит и готов да носи отговорност. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Джебел. „Тук сме в сърцето на ДПС, където доскоро всеки, който се противопоставяше, биваше притискан. Сега виждам, че хората не се боят, защото съзнават, че общините, в които ГЕРБ управлява, се променят“, каза той. Цветанов обясни, че усеща положителна енергия в Джебел. „Затова съм убеден, че хората вече са прогледнали и на 25-ти октомври ще изберат ГЕРБ и Ервин Хасан с номер 4 в бюлетината. Уверен съм в успеха, защото Джебел се нуждае от истинска промяна“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов разговаря със 73-годишната леля Роса от село Плазище, която му каза, че никога не е пропускала избори. Тя заяви, че този път е убедена, че трябва да гласува за ГЕРБ. „Важното е, че еднопартийният модел в Джебел си отиде, благодарение на ГЕРБ“, категорични бяха местните хора.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Джебел Ервин Хасан заяви, че иска да покаже, че ГЕРБ работи за хората и изрази убеденост, че е способен да постигне видими резултати в Джебел.

„Идваме в Джебел, за да подкрепим Ервин по изрично желание на Цветан Цветанов, защото Джебел и Черноочене са ключови общини за Кърджали. Работим бавно и последователно. Знаем, че чудеса не стават. Но ние сме много, силни сме и можем да застанем пред хората с открити лица. В Джебел е въпрос на чест да се кандидатираш срещу ДПС. Всички Вие сте хора, осъзнали необходимостта Общината да се освободи от бремето на ДПС“, подчерта областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Според българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков е важно да се прави политика в регионите със смесено население, където ГЕРБ е истинската алтернатива.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.