Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Утре Цветан Цветанов ще посети Област Смолян

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Смолян утре, 20.10.2015 година. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кандидат за следващ кметски мандат Николай Мелемов, кандидати за кметове и общински съветници.

Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Мадан Веселин Атанасов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в НЧ „Иван Вазов – 1999“ на ул. „Обединение“ 7 в 9:30 часа. На срещата ще присъстват и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници.

В 10:30 часа Цветан Цветанов, Николай Мелемов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Рудозем Шукри Халилов и кандидатът на партията за кмет на село Чепинци Атанас Паликаров ще се срещнат с жителите на селото. Срещата ще се проведе в НЧ „Нов живот“ на ул. „Демокрация“ 8. След това Цветанов ще посети Централната джамия в селото на ул. „Демокрация“ 2.

Заместник-председателят на ГЕРБ ще посети и град Чепеларе. В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидат-кметът от ГЕРБ Тодор Бозуков ще се срещнат с жителите на Чепеларе. Това ще стане по време на разходка из Централната пешеходна зона (ул. „В. Дечев“) и пазара.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети и град Девин. В 15:10 часа Цветанов, Мелемов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Девин Красимир Даскалов ще се разходят по Централната пешеходна зона по ул. „Освобождение“. След това, в 15:40 часа, Цветанов и кандидат-кметът Красимир Даскалов ще се срещнат с работещите в Завода за бутилиране на минерална вода „Девин“.

В 16:20 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Лясково (Община Девин) Росен Войводов ще се срещнат с жителите на селото на площада в центъра.

В 18:30 часа ще се проведе основното предизборно събитие на ГЕРБ в гр. Смолян. В Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ на площад „България“ /нов център/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на града кандидата на ГЕРБ за следващ кметски мандат в Смолян Николай Мелемов и кандидатите за общински съветници.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете