Утре Цветан Цветанов ще посети Област Смолян

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Смолян утре, 20.10.2015 година. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кандидат за следващ кметски мандат Николай Мелемов, кандидати за кметове и общински съветници.

Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Мадан Веселин Атанасов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в НЧ „Иван Вазов - 1999“ на ул. „Обединение“ 7 в 9:30 часа. На срещата ще присъстват и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници.

В 10:30 часа Цветан Цветанов, Николай Мелемов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Рудозем Шукри Халилов и кандидатът на партията за кмет на село Чепинци Атанас Паликаров ще се срещнат с жителите на селото. Срещата ще се проведе в НЧ „Нов живот“ на ул. „Демокрация“ 8. След това Цветанов ще посети Централната джамия в селото на ул. „Демокрация“ 2.

Заместник-председателят на ГЕРБ ще посети и град Чепеларе. В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидат-кметът от ГЕРБ Тодор Бозуков ще се срещнат с жителите на Чепеларе. Това ще стане по време на разходка из Централната пешеходна зона (ул. „В. Дечев“) и пазара.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети и град Девин. В 15:10 часа Цветанов, Мелемов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Девин Красимир Даскалов ще се разходят по Централната пешеходна зона по ул. „Освобождение“. След това, в 15:40 часа, Цветанов и кандидат-кметът Красимир Даскалов ще се срещнат с работещите в Завода за бутилиране на минерална вода „Девин“.

В 16:20 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Лясково (Община Девин) Росен Войводов ще се срещнат с жителите на селото на площада в центъра.

В 18:30 часа ще се проведе основното предизборно събитие на ГЕРБ в гр. Смолян. В Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ на площад „България“ /нов център/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на града кандидата на ГЕРБ за следващ кметски мандат в Смолян Николай Мелемов и кандидатите за общински съветници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони