На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Утре Цветан Цветанов ще посети Област Смолян

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Смолян утре, 20.10.2015 година. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кандидат за следващ кметски мандат Николай Мелемов, кандидати за кметове и общински съветници.

Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Мадан Веселин Атанасов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в НЧ „Иван Вазов – 1999“ на ул. „Обединение“ 7 в 9:30 часа. На срещата ще присъстват и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници.

В 10:30 часа Цветан Цветанов, Николай Мелемов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Рудозем Шукри Халилов и кандидатът на партията за кмет на село Чепинци Атанас Паликаров ще се срещнат с жителите на селото. Срещата ще се проведе в НЧ „Нов живот“ на ул. „Демокрация“ 8. След това Цветанов ще посети Централната джамия в селото на ул. „Демокрация“ 2.

Заместник-председателят на ГЕРБ ще посети и град Чепеларе. В 12:00 часа Цветан Цветанов и кандидат-кметът от ГЕРБ Тодор Бозуков ще се срещнат с жителите на Чепеларе. Това ще стане по време на разходка из Централната пешеходна зона (ул. „В. Дечев“) и пазара.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети и град Девин. В 15:10 часа Цветанов, Мелемов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Девин Красимир Даскалов ще се разходят по Централната пешеходна зона по ул. „Освобождение“. След това, в 15:40 часа, Цветанов и кандидат-кметът Красимир Даскалов ще се срещнат с работещите в Завода за бутилиране на минерална вода „Девин“.

В 16:20 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Лясково (Община Девин) Росен Войводов ще се срещнат с жителите на селото на площада в центъра.

В 18:30 часа ще се проведе основното предизборно събитие на ГЕРБ в гр. Смолян. В Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ на площад „България“ /нов център/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на града кандидата на ГЕРБ за следващ кметски мандат в Смолян Николай Мелемов и кандидатите за общински съветници.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.