Участници в X factor: Ще пеем на живо - притесняваме се!

Ден преди първия си голям концерт участници в музикалното предаване X factor се срещнаха със свои фенове от столичното 120-о основно училище „Г. С. Раковски”. „Много искам да приличам на Анджи или Дарина. И двете са ми любимки и не знам коя ми харесва повече”, каза вчера 12-годишнта Мария. Третокласникът Иво също е фен на X factor, но следи музикалното шоу най-вече заради ментора Криско.

„Притесняваме се, все пак това е първият ни голям концерт на живо. Някои от нас са по-спокойни и не показват емоциите си, но всички се вълнуваме”, разказа Анджи от отбора на момичетата. Според думите й най-напрегнати са кипърката Християна и 16-годишната Виктория.

“Чувстваме се подготвени, но продължаваме да репетираме”, категорични са оцелелите при елиминациите в къщите на съдиите на X factor. Зрителите видяха напрегнатите състезания през миналите две седмици в ефира на Нова тв.

„Настинах и гласът ми падна, затова се притеснявам за концерта”, сподели пред феновете си от столичното училище Александрина от отбора на Магърдич Халваджиян.

„Малко ме е яд, че се хванах за главата, когато сбърках италианската песен в последното ни изпитание. Все пак много малко хора щяха да разберат, че греша, а аз сам се издадох”, призна си Тео от мъжкия квартет, част от отбора на Люси Дяковска. Той сподели още, че е настинал и на това се дължи притеснението му преди изявата на живо във вторник.

Първият голям концерт на X factor е довечера от 21 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес