Цветанов в Кърджали: ГЕРБ не дели хората по етнически признак, затова участваме самостоятелно на изборите

За ГЕРБ е изключително важно област Кърджали да се развива. Един от най-достойните хора, който е част от силния отбор на ГЕРБ в Кърджали е Илия Илиев. Той доказа, че има качества да бъде добър управник и да не дели хората. Илия е човекът, който ще направи община Кърджали достъпна за всички. С административния опит, който Илия Илиев натрупа, съм сигурен, че ще помага на останалите общини, защото всичко, което се случва там, тръгва от областния център. Това каза председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Кърджали.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че някои партии са искали да направят блок срещу ДПС в Кърджали. „Някои все още смята, че трябва да има етнически вот в Кърджали, но аз съм убеден, че трябва да покажем мащаб на доверие и на просперитет - в нашите листи има български граждани от всякакъв етнически произход, защото не трябва да делим хората на наши и ваши. Затова играем самостоятелно. ГЕРБ Ви се доверява и Вие се доверявате на ГЕРБ, защото сме силни – знаем, можем и ще постигнем заедно желаното в Кърджали“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Той обясни, че по време на обиколката си в област Кърджали днес е видял хора, които не се страхуват. „Те искат промяна и ще бъдат част от силния отбор на ГЕРБ. Видях хора, дошли от Испания, Германия, Турция и Белгия, които работят в чужбина от 15-20 години, но искат да се върнат тук. Вие сте хората, които могат да направят промяната. Трябва висока избирателна активност, за да противодействаме на това, което правят политическите ни опоненти, и ние ще бъдем победители“, каза Цветанов.

По думите му, общинските съветници са много важни за местната власт. „Започнахме с 11 общински съветника през 2007 г., през 2011 имахме над 40 съветника, а сега вярвам, че ще бъдат над 60 и ще имаме кметове на общини в област Кърджали, защото го заслужавате. Европейското финансиране трябва да стигне до всички Вас“, подчерта председателят на Националния предизборен щаб. Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ е единствената национално отговорна партия, която застава с лицето си, поема отговорност и отича видими резултати.

Областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева обясни, че ПП ГЕРБ се явява с пълни листи на местните избори. „Трябва да застанем като един, да поемем отговорност и да запазим децата си в Кърджали. Стига феотдализъм. Да изметем ДПС от област Кърджали. Ние сме огромна сила и нас не ни е страх, Вас също не Ви е страх. Кърджали ще има кмет от ГЕРБ с номер 23 – Илия Илиев! Сега или никога – 25-ти октомври е сакралната дата“, подчерта Караянчева.

Илия Илиев заяви пред жителите на Кърджали, че те ще имат право на глас и на контрол над дейността на Общината. „Аз знам коя е вярната посока, последвайте ме, за да има видими резултати. Избере бюлетина номер 23“, призова хората Илиев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини