Китайци раздават маски на българи, проверяващи кораба им в Бургас

9 варненци са в болница, изследват ги за коронавирус

Партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов подава в петък документи за регистрация в съда

Трима търговци на млечни продукти на съд за данъчни измами, ощетили бюджета с близо 1,2 млн. лв.

Самоуби се бивш шеф на ВиК „Йовковци“ във Велико Търново Никола Русев бе подсъдим за безстопанственост за над 800 000 лева

БЧК няма запас от защитни маски Закон трябва да защити доброволците от уволнение, призова акад. Христо Григоров

Доклад на ЕК: България постига важен напредък в укрепването на финансовия сектор Структурни реформи и допълнителни инвестиции са необходими за повишаване на производителността, съветват от Брюксел

Взеха проба за коронавирус на ученик от Хасково след завръщане от лагер

Засякоха мъртво пиян шофьор без книжка

Паника във Видин заради коронавируса, искат спешно заседание на общинския съвет

България и Гърция засилват сътрудничеството в транспорта, туризма и инвестициите

Започнаха текущи ремонти на основни булеварди в София

Проверяват за коронавирус трима шуменци, върнали се от Италия Двама се почувствали зле, издириха и трета жена

Варна с нов районен прокурор

Апаши съсипаха овощна градина, накълцаха дръвчетата

Отборът на БДЦ ще вдигне пулса на Общинския съвет в Русе

Стабилната общинска листа на Български демократичен център (БДЦ) в Русе даде заявка за сериозно присъствие в следващия мандат на общинския съвет в крайдунавския град. Доказаните като професионалисти в своята сфера кандидати на БДЦ споделиха със симпатизантите си, че основната им задача е да бъдат хората, които ще вдигнат пулса на работа в общинския съвет, за да може Русе да се върне по-бързо там, където му е мястото – сред градовете, с които се гордее цяла Европа.

„Повишаване нивото на сигурността на гражданите е сред основните ни приоритети“, заяви водачът на листата Веселко Цветков. Според него сега, когато проблемът с бежанците ескалира и има увеличение и на битовата престъпност, това, от което се нуждаят най-много хората, е сигурност. „Имайки спокойствие и сигурност, ще успеем да вложим повече сили и да вдигнем оборотите за решаването на най-сериозните проблеми на русенци – безработицата, ниската доходност и липсата на възможности за развитие“, убеден е Цветков.

„Ще върнем спортната слава на Русе“, каза вторият в листата на БДЦ Борислав Рачев и допълни, че неговата мисия ще е да върне децата на детските площадки и игрища, за да може в Русе да расте едно здраво поколение. Според треньора в Българската федерация по борба спортните съоръжения са в окаяно състояние и пое ангажимент към жителите на Русе още с встъпването си в общинския съвет да предложи дългосрочна стратегия за развитието на спорта, която да е основа за привличането на спонсори и инвеститори, за да може Русе отново да ражда шампиони на олимпийско ниво. Решаването на проблемите в образователната система в Русе ще са основният ангажимент като общински съветник на третия в листата на БДЦ в дунавската столица Диана Иванова.

„Ще дадем пример на цяла България, че има решение на основния проблем в образованието – децата в активна ученическа възраст, които не посещават учебните заведения. Имаме план как този проблем да бъде решен и вместо да се затварят паралелки, да започнем да отваряме нови училища, в които поколението след нас да трупа знания, а не Русе да се превръща в средище на духовни емигранти“, категорична е Иванова.

„Всички в листата на партия Български демократичен център в Русе са доказани професионалисти и всеки от нас има какво да даде на Русе“, каза водачът на кандидатите Веселко Цветков на русенци.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.