Откритата мъртва старица в дома й в Бръшлен е била убита

Установени са данни за насилствено причинена смърт при пожара в село Бръшлен, при който бе открита мъртва възрастна жена, съобщиха от ОД на МВР-Русе.

Образувано е досъдебно производство във връзка с възникналия пожар вчера в къща в с. Бръшлен, при който бе открита мъртва жена. Вчера в 10:53 часа бе получен сигнал за възникнал пожар в частен имот - къща, намираща се в с. Бръшлен, на ул. Панайот Хитов, като при пожара е пострадала жената, обитаваща имота – З.Д. на 73 г. Установено е, че вследствие на пожара е настъпила смъртта на жената, а помещението, което е обитавала е обгоряло. Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група. При огледа и събраната информация от първоначалните полицейски действия не са установени данни за насилствено причинена смърт и не са установени данни за умишлен палеж.

Причините за възникналия пожар са в процес на изясняване. По случая е образувано дознание срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 330, ал. 3 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РОП.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони