Инж. Добрев в Първомайци: На 25 октомври подкрепете силния и можещ отбор на ГЕРБ

На предизборна среща в Първомайци бе представен Отбор №1-отборът на ПП ГЕРБ. На сцената в НЧ ”Иван Вазов-1893” пред избирателите застанаха народният представител от ПП ГЕРБ инж. Клавдия Григорова – Ганчева, кандидатите за общински съветници, кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатът за кмет на Първомайци Ясен Янков.

„Отговорното управление е това, което оставя следи след себе си. Въпреки трудностите, постигнахме много. За свой личен успех считам, че поетите от мен ангажименти в началото на мандата, са изпълнени. Първомайци е получило най-много европейски средства на глава от населението с реализиране на проекта за водоснабдяване и канализация на селото. Сега много населени места ни завиждат за това”, заяви пред избирателите Ясен Янков. Кандидатът за кмет на Първомайци изрази благодарност към ръководството на Община Горна Оряховица за доброто сътрудничество през изминалия мандат. „Няма да политизирам работата си и ако получа вашата подкрепа на 25 октомври ще работя за всички хора и за благото на Първомайци”, заяви Ясен Янков.

„Преди четири години поехме ангажименти, които много от нашите опоненти твърдяха, че няма да се случат, но ето, че се случиха. Вижте отбора на ГЕРБ. Ние отново ще поемем ангажименти, които ако получим подкрепата ви, ще изпълняваме през следващите четири години. Нашата основна цел е да бъдем близо до хората, както и до сега сме били. Човекът е човек, когато мисли за човека. Затова, на 25 октомври подкрепете силния и можещ отбор на ГЕРБ”, призова избирателите инж. Добромир Добрев.

Всички от отбора на ГЕРБ са доказали своя професионализъм. За да бъде той пълен-правителство, общински съветници, кметове от ГЕРБ, гласувайте за Отбор №1, за да продължи преобразяването на Община Горна Оряховица и населените места, за да могат евросредствата да достигнат до всеки жител на общината, заяви народният представител инж. Клавдия Григорова-Ганчева.

Срещата с избирателите продължи с концерт с участието на Групата за изворен фолклор и клубът за народни хора „Жарава” от Първомайци, „Гласът на България”-Стелияна Христова, балет „Грация”, Фолклорен ансамбъл „Сидер войвода” и със специалното участие на народната певица Славка Калчева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини