Химическите инспектори на ООН все още не са посетили Дума

Гергана Орлова след инцидента с ранената полицайка: Върнах се в миналото незабавно. Бях изненадана и разочарована През 2003 г. жената преживява същия ужас

И в България се открива Институт за изучаване на Холокоста

Италиански съд наложи тежки присъди на мафиоти и бивши държавни служители

Вдигат паметник на кан Тервел около НДК Грандиозни чествания за 1300г. от победата над арабите при Константинопол

Азербайджанска красавица фенка на 100 Кила Певицата беше на двудневно посещение в България, за да представи песента си „X My Heart“

САЩ определи Русия и Китай като „дестабилизиращи сили“

Турската Централна банка е изнесла златния си резерв от Федералния резерв на САЩ

Антитерористично учение се състоя на полигона „Ново село“

Три нарушения – пак на изпит за книжка МВР организира курсове и прави регистър на джигитите

Парите за пенсия носят доход до 6,1% Инфлацията изяжда спестяванията за старини

Вижте акцентите от броя на “Труд” в събота, 21 април 2018

Министър Ангелкова пред WTTC: В последните две години туризмът в България отчита ръст от над 25% Във всеки проект за развитие на туризма участват местните хора, общините и бранша

Президентът Румен Радев: Цветанов трудно осмисля това, което чете  (ОБЗОР) Държавният глава обяви, че кампанията му отдавна е отчетена пред Сметната палата 

Доналд Туск ще бъде на обиколка в Западните Балкани следващата седмица

Инж. Добрев в Първомайци: На 25 октомври подкрепете силния и можещ отбор на ГЕРБ

На предизборна среща в Първомайци бе представен Отбор №1-отборът на ПП ГЕРБ. На сцената в НЧ ”Иван Вазов-1893” пред избирателите застанаха народният представител от ПП ГЕРБ инж. Клавдия Григорова – Ганчева, кандидатите за общински съветници, кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатът за кмет на Първомайци Ясен Янков.

„Отговорното управление е това, което оставя следи след себе си. Въпреки трудностите, постигнахме много. За свой личен успех считам, че поетите от мен ангажименти в началото на мандата, са изпълнени. Първомайци е получило най-много европейски средства на глава от населението с реализиране на проекта за водоснабдяване и канализация на селото. Сега много населени места ни завиждат за това”, заяви пред избирателите Ясен Янков. Кандидатът за кмет на Първомайци изрази благодарност към ръководството на Община Горна Оряховица за доброто сътрудничество през изминалия мандат. „Няма да политизирам работата си и ако получа вашата подкрепа на 25 октомври ще работя за всички хора и за благото на Първомайци”, заяви Ясен Янков.

„Преди четири години поехме ангажименти, които много от нашите опоненти твърдяха, че няма да се случат, но ето, че се случиха. Вижте отбора на ГЕРБ. Ние отново ще поемем ангажименти, които ако получим подкрепата ви, ще изпълняваме през следващите четири години. Нашата основна цел е да бъдем близо до хората, както и до сега сме били. Човекът е човек, когато мисли за човека. Затова, на 25 октомври подкрепете силния и можещ отбор на ГЕРБ”, призова избирателите инж. Добромир Добрев.

Всички от отбора на ГЕРБ са доказали своя професионализъм. За да бъде той пълен-правителство, общински съветници, кметове от ГЕРБ, гласувайте за Отбор №1, за да продължи преобразяването на Община Горна Оряховица и населените места, за да могат евросредствата да достигнат до всеки жител на общината, заяви народният представител инж. Клавдия Григорова-Ганчева.

Срещата с избирателите продължи с концерт с участието на Групата за изворен фолклор и клубът за народни хора „Жарава” от Първомайци, „Гласът на България”-Стелияна Христова, балет „Грация”, Фолклорен ансамбъл „Сидер войвода” и със специалното участие на народната певица Славка Калчева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.