Президентът Радев: България е сред първите държави, установили дипломатически отношения с Кипър

Китайци раздават маски на българи, проверяващи кораба им в Бургас

9 варненци са в болница, изследват ги за коронавирус

Партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов подава в петък документи за регистрация в съда

Трима търговци на млечни продукти на съд за данъчни измами, ощетили бюджета с близо 1,2 млн. лв.

Самоуби се бивш шеф на ВиК „Йовковци“ във Велико Търново Никола Русев бе подсъдим за безстопанственост за над 800 000 лева

БЧК няма запас от защитни маски Закон трябва да защити доброволците от уволнение, призова акад. Христо Григоров

Доклад на ЕК: България постига важен напредък в укрепването на финансовия сектор Структурни реформи и допълнителни инвестиции са необходими за повишаване на производителността, съветват от Брюксел

Взеха проба за коронавирус на ученик от Хасково след завръщане от лагер

Засякоха мъртво пиян шофьор без книжка

Паника във Видин заради коронавируса, искат спешно заседание на общинския съвет

България и Гърция засилват сътрудничеството в транспорта, туризма и инвестициите

Започнаха текущи ремонти на основни булеварди в София

Проверяват за коронавирус трима шуменци, върнали се от Италия Двама се почувствали зле, издириха и трета жена

Варна с нов районен прокурор

Инж. Добрев в Първомайци: На 25 октомври подкрепете силния и можещ отбор на ГЕРБ

На предизборна среща в Първомайци бе представен Отбор №1-отборът на ПП ГЕРБ. На сцената в НЧ ”Иван Вазов-1893” пред избирателите застанаха народният представител от ПП ГЕРБ инж. Клавдия Григорова – Ганчева, кандидатите за общински съветници, кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатът за кмет на Първомайци Ясен Янков.

„Отговорното управление е това, което оставя следи след себе си. Въпреки трудностите, постигнахме много. За свой личен успех считам, че поетите от мен ангажименти в началото на мандата, са изпълнени. Първомайци е получило най-много европейски средства на глава от населението с реализиране на проекта за водоснабдяване и канализация на селото. Сега много населени места ни завиждат за това”, заяви пред избирателите Ясен Янков. Кандидатът за кмет на Първомайци изрази благодарност към ръководството на Община Горна Оряховица за доброто сътрудничество през изминалия мандат. „Няма да политизирам работата си и ако получа вашата подкрепа на 25 октомври ще работя за всички хора и за благото на Първомайци”, заяви Ясен Янков.

„Преди четири години поехме ангажименти, които много от нашите опоненти твърдяха, че няма да се случат, но ето, че се случиха. Вижте отбора на ГЕРБ. Ние отново ще поемем ангажименти, които ако получим подкрепата ви, ще изпълняваме през следващите четири години. Нашата основна цел е да бъдем близо до хората, както и до сега сме били. Човекът е човек, когато мисли за човека. Затова, на 25 октомври подкрепете силния и можещ отбор на ГЕРБ”, призова избирателите инж. Добромир Добрев.

Всички от отбора на ГЕРБ са доказали своя професионализъм. За да бъде той пълен-правителство, общински съветници, кметове от ГЕРБ, гласувайте за Отбор №1, за да продължи преобразяването на Община Горна Оряховица и населените места, за да могат евросредствата да достигнат до всеки жител на общината, заяви народният представител инж. Клавдия Григорова-Ганчева.

Срещата с избирателите продължи с концерт с участието на Групата за изворен фолклор и клубът за народни хора „Жарава” от Първомайци, „Гласът на България”-Стелияна Христова, балет „Грация”, Фолклорен ансамбъл „Сидер войвода” и със специалното участие на народната певица Славка Калчева.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.