Цветан Цветанов ще посети Пловдив област утре

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети Пловдив област на 22.10.2015 г. /четвъртък/. Той ще бъде придружаван от Розалин Петков – областен координатор на ГЕРБ в Пловдив област, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти в град Стамболийски на площадката на Бизнес-център, бул. „Търговски“. Ще присъства Георги Мараджиев – кандидат за кмет на Стамболийски.

В 11:30 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Съединение Атанас Балкански ще разговарят с жителите на град Съединение на площада пред Народно читалище „Съединение“.

В 13:15 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Асеновград Силвия Хубенова ще направят дарение за продължаване на ремонта на църква „Св. св. Кирил и Методий“ в село Долни Воден.

В 15:20 часа Цветанов ще пристигне в село Труд, община Марица, за да се срещне с избиратели на площада пред читалище „Светлина“ . Ще го придружават Димитър Иванов – кандидат на ГЕРБ за кмет на община Марица и Станислав Стайков – кандидат за кмет на село Труд.

В 16:30 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на град Калояново в кино салона, който се намира в сградата на Общината – пл. „Възраждане“. С него ще бъде Йонко Вангов – кандидат за кмет на община Калояново.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Карлово. На площад „20-ти юли“ в града председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на Карлово кандидата на ГЕРБ за кмет на община Карлово Теодор Шолейков и кандидатите за общински съветници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини