От 0 до 100 км/ч за 1,9 секунди Czinger 21C е хибриден хиперавтомобил с мощност 1250 к.с.

Премиерът за коронавируса: Притеснено ми е при епидемия колко ще издържи НОИ, ще струва много пари

Агресивен шофьор пребил търновец на пътя Екшънът се разиграл на трасето София-Варна край разклона за Стражица

Председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки: Има дефицит на лекарства за грип

Борисов: Днес ще извадим от обхвата на тол системата 115 км пътища на територията на Столична община и Община Варна

Регионалният министър: Толсистемата у нас ще е с най-ниските тарифи в Европа

Нанков: От днес официално ще бъдат изключени от винетки спорните отсечки в Столична община

Синоптик: Топло време в началото на март

Как се разпознават телефонни измамници?

Правителството на Джузепе Конте призова за подкрепа в борбата с коронавируса

За сиренето, млякото и ножа Накъде върви българското животновъдство

Сблъсъци на полиция и демонстранти на островите Лесбос и Хиос заради мигрантски центрове (СНИМКИ)

Личните лекари: Не можем да издаваме болнични за доброволна карантина

Двама турски военни са убити при въздушен удар в Идлиб

Проф. Олег Асенов: У нас тарифите за тол такси са най-ниски в Европа

Росица Кирова, кандидат за кмет на Видин от „Единни за промяна“: Видин е светът, да не позволяваме да подменят вота ни

„Видин, Видин“ – скандираха стотиците видинчани, чийто глас за промяна мощно разтърси спортна зала „Фестивална“ на поредния музикален празник, организиран от кандидата за кмет на Видин Росица Кирова и отбора на коалиция „Единни за промяна“.

„Здравейте приятели. Благодаря ви, че сте тук!“, обърна се към многобройната публика единствената жена кандидат за кмет на общината. С присъщия си талант на оратор, Росица Кирова пое ролята на водещ и сама представи себе си под овациите и заглушителните одобрителни викове на множеството. Между смешното и тъжното, кандидатът за кмет от „Единни за промяна“ представи изследване на 11 световни учени, според които Видин е най-красивото място на света – превъзхождащ по красоти дори Виена, Флоренция, Лондон, но и занемарен от безхаберието на управляващите, потънал в лунни кратери като единствения естествен спътник на Земята.

„Изводът е ясен – Видин е светът“, с усмивка заяви Росица Кирова и се обърна към видинчани: „Скъпи съграждани, на 25 октомври всички ние ще изберем как Видин да се развива. Ще останат ли младите хора тук, или ще заминат нанякъде. Ще направим ли така, че техните родители да имат работа. Аз съм убедена, че Видин ще избере правилния път. Гласувайте, защото изборът за вашия живот трябва да бъде направен от вас самите. Трябва да бъде направен от всички нас“, призова кандидатът за кмет от „Единни за промяна“.

Росица Кирова сподели притесненията си, че големите политически партии, като добре смазана партийна машина, могат да подменят вота на видинчани. Кирова поясни, че коалиция „Единни за промяна“ има много малко свои представители в изборните комисии, където партийните функционери могат да фалшифицират резултатите. „Ще се опитат да покажат, че на Видин му харесва състоянието, в което е в момента. Аз не им вярвам! Вие вярвате ли им?“, възкликна Кирова и в мощно „Не!“ изригна публиката. С буря от аплодисменти видинчани отговориха на въпросите на единствената жена кандидат за кмет: „Искате ли да променим Видин? Искате ли да покажем на цяла България, че можем да променим Видин през следващите 4 години и да го направим хубаво място за живеене?“.

„За мен е чест да съм тук тази вечер. Пожелавам на Росица Кирова много късмет и да се радва на всичко хубаво, което й предстои. Аз съм тук, за да я подкрепя. И вие я подкрепете като гласувате с номер 11 в бюлетината“, заяви певицата Анелия и поясни, че заедно с колегата си Константин отменили няколко свои ангажименти, за да дойдат специално във Видин и пеят за видинчани.

„С номер 11 в бюлетината на 25 октомври. Кажете на родителите си, на бабите, на дядовците си, защото те ще гласуват и ще определят начина, по който вие ще живеете“, обърна се към младата част от публиката Росица Кирова и допълни: „Повярвайте, каквото и да се случи на тези избори, за мен е важно, че Видин има желание за промяна, има огън и вяра в сърцата ни“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.