Куентин Тарантино стана баща

Глобиха 58 пешеходци само за ден в Търновско Проверени са и 93 автомобила

Четвърта жертва на коронавируса в Италия

Спипаха шофьори с наркотици при акция в Търново и Лясковец

С 46 милиона лева обучават стиденти в реална работна среда

Премиерът: Броят на българите, завърнали у нас, расте около четири пъти по данни на НСИ

Младеж пострада при катастрофа в Търново Зад волана на колата е било 18-годишно момиче

Оперетата „Прилепът” на Йохан Щраус с премиера във великотърновския театър

Мъж нападна полицаи с кирка, след като със сина му пребиха пенсионер

Младо момиче се хвърли пред влак на гара Септември

Турция предлага общи гранични патрули с България

Чуждите инвестиции са твърде малко През 2019 г. текущата сметка отбелязва рекордно положително салдо

Летящ старт за първото електрическо Volvo Изцяло електрическият модел XC40 разполага с мощност 408 к.с. и пробег над 400 км

Акция в Басейнова дирекция в Пловдив, има задържани

Майстор на завещание не успя да отмъкне 25 000 лв. Банка спряла мъжа да източи парите на брат си

Николай Тонев – успешният кмет на община Гълъбово: Работим и изпълняваме обещанията си на сто процента

„Необходима е приемственост в политиката, така както е в живота”, това е една от причините в листата за общински съветници с №9 да бъдат включени млади хора, с енергия и оптимизъм за бъдещето. Те идват с нови идеи и ние сме открити за тях, категоричен е Николай Тонев. „Моята политика в момента е такава, да смесим младост с опитност, да обърна внимание на новото поколение, всички ние трябва да дадем възможност на много млади хора да влезнат в управлението на общината. Нека не забравяме, че общинският съвет, управлява кмета, кметът може да направи много неща, но без решението на Общинския съвет не може да направи нищо. Радвам се, че в листата на БДЦ са само хора, които живеят и работят в Гълъбово, хора с авторитет и образование. Всеки от тях живее с мисълта, че ще даде всичко от себе си, че Гълъбово ще го има за идните поколения. Мислим за бъдещето, без да забравяме миналото. Аз съм сигурен, че всички ще гласуват за доброто на Гълъбово” подчертава кандидатът за кмет Тонев.

Гълъбово е втората община в страната, която започва санирането на блоковете. А всички знаем, че финалът на един проект е свързан с минаването на много, много етапи и трябва да се работи в синхрон, добра работа на администрацията и одобрението и разбирането на общинския съвет. Сега на път е да се случи цялостно обновяване на инфраструктурата. Рехабилитирани са основни пътни артерии, но за останалите, първо ще се приключи с изпълнението на пълния воден цикъл за подмяна на водопроводната мрежа и всички подземни комуникации.

„Всяко едно предприятие на територията на общината е социално ангажирано, поддържаме отлични отношения. Те облагородяват града, чрез ремонт на обществени сгради и детски градини, спортни съоръжения, кметствата на селата, детски площадки, читалища и др.

Първи в страната въвеждаме осветление от ново поколение, заедно с цялостно видео наблюдение. През цялата нощ, навсякъде в града и селата от общината е осветено, а след приключването на новия проект с камерите ще бъде изключително по-безопасно и жителите ще бъдат по-спокойни”, акцентира на постигнатото Николай Тонев и продължава: „В Гълъбово работи предприятие със 100% общинско участие, което акумулира печалба, която пренасочваме за развитието на спорта, ремонт на черкви, кухня за социално слаби, както и за поддръжката на 20- те пенсионерски клуба, в които хората от третата възраст се чувстват в почти домашни условия. В Гълъбово работи Дом за стари хора, Защитено жилище, Дневен център за деца и младежи с увреждания. Обезщетени са всички хора, пострадали от тежките наводнения, които се случиха 3 пъти в рамките на няколко месеца. Имаме проекти за почистване коритата на реките и срещаме разбиране от страна на правителството” обобщава най-успешният кмет на община Гълъбово, Николай Тонев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.