Николай Тонев - успешният кмет на община Гълъбово: Работим и изпълняваме обещанията си на сто процента

„Необходима е приемственост в политиката, така както е в живота”, това е една от причините в листата за общински съветници с №9 да бъдат включени млади хора, с енергия и оптимизъм за бъдещето. Те идват с нови идеи и ние сме открити за тях, категоричен е Николай Тонев. „Моята политика в момента е такава, да смесим младост с опитност, да обърна внимание на новото поколение, всички ние трябва да дадем възможност на много млади хора да влезнат в управлението на общината. Нека не забравяме, че общинският съвет, управлява кмета, кметът може да направи много неща, но без решението на Общинския съвет не може да направи нищо. Радвам се, че в листата на БДЦ са само хора, които живеят и работят в Гълъбово, хора с авторитет и образование. Всеки от тях живее с мисълта, че ще даде всичко от себе си, че Гълъбово ще го има за идните поколения. Мислим за бъдещето, без да забравяме миналото. Аз съм сигурен, че всички ще гласуват за доброто на Гълъбово” подчертава кандидатът за кмет Тонев.

Гълъбово е втората община в страната, която започва санирането на блоковете. А всички знаем, че финалът на един проект е свързан с минаването на много, много етапи и трябва да се работи в синхрон, добра работа на администрацията и одобрението и разбирането на общинския съвет. Сега на път е да се случи цялостно обновяване на инфраструктурата. Рехабилитирани са основни пътни артерии, но за останалите, първо ще се приключи с изпълнението на пълния воден цикъл за подмяна на водопроводната мрежа и всички подземни комуникации.

„Всяко едно предприятие на територията на общината е социално ангажирано, поддържаме отлични отношения. Те облагородяват града, чрез ремонт на обществени сгради и детски градини, спортни съоръжения, кметствата на селата, детски площадки, читалища и др.

Първи в страната въвеждаме осветление от ново поколение, заедно с цялостно видео наблюдение. През цялата нощ, навсякъде в града и селата от общината е осветено, а след приключването на новия проект с камерите ще бъде изключително по-безопасно и жителите ще бъдат по-спокойни”, акцентира на постигнатото Николай Тонев и продължава: „В Гълъбово работи предприятие със 100% общинско участие, което акумулира печалба, която пренасочваме за развитието на спорта, ремонт на черкви, кухня за социално слаби, както и за поддръжката на 20- те пенсионерски клуба, в които хората от третата възраст се чувстват в почти домашни условия. В Гълъбово работи Дом за стари хора, Защитено жилище, Дневен център за деца и младежи с увреждания. Обезщетени са всички хора, пострадали от тежките наводнения, които се случиха 3 пъти в рамките на няколко месеца. Имаме проекти за почистване коритата на реките и срещаме разбиране от страна на правителството” обобщава най-успешният кмет на община Гълъбово, Николай Тонев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини