Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Застреляха криминално проявен мъж в София

Робърт де Ниро ще бъде Слободан Милошевич, а Ева Мендес ще е Цеца във филм за Аркан

В Холивуд ще снимат филм за командира на Сръбската доброволческа гвардия Желко Ражнятович-Аркан, съобщи informer.rs. Филмът е с работно заглавие „Скокът на тигъра”, а сценария ще е по книгата „Аркан” на Владимир Джорджевич.

Въпреки че на пръв поглед ще се снима биографичен филм, той няма да показва историята на Аркан в детайли, а по-скоро ще показва реалностите на сръбската мафия и нейната криминална активност по времето на разпадането на Югославия. Особено място ще имат отношенията между Аркан и тогавашния сръбски президент Слободан Милошевич, както и ролята на Цеца Ражнятович, известната сръбска фолк певица. Робърт Де Ниро е проявил интерес към ролята на сръбския президент.

Ролята на Цеца пък е предложена на Ева Мендес. Снимките започват догодина и ще се правят в Сърбия, Швеция, САЩ и Черна гора, която ще показва събитията в Гърция. На кастинг в САЩ са се явили над 1000 души, като 400 от тях са кандидатствали за ролята на Аркан. Бюджетът на филма е 7.5 милиона долара, а продуцентите се надяват на голям успех в Източна Европа и Русия. Досега не е решено кой ще играе Аркан, като предстои да се реши дали това да е сръбски или американски актьор.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.