Инж. Добромир Добрев бе гост на осмия рожден ден на ГОАРТ

Торта на ПП ГЕРБ с №1 подари на художниците от ГОАРТ инж. Добромир Добрев. Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица бе гост на традиционния Есенен салон на изкуствата, на който бе отбелязан и осмияj рожден ден на Сдружението. Заедно с него бяха и кандидати за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ. Над 50 творби на горнооряховски художници представя изложбата, подредена в Художествена галерия „Недялко Каранешев”.

„И през следващия мандат ще продължим с експертното и финансово стимулиране на културните институции в общината. Ще надграждаме инициативите в духовния живот и ще стимулираме фестивалната култура чрез утвърждаване на нови творчески формати. Наши приоритети отново ще бъдат участията в проекти по оперативни програми във връзка с енергийната ефективност, рехабилитацията, оборудването и обзавеждането на институции със значимо място в духовния живот на общината.”, споделиха с художниците кандидатите на ГЕРБ.

Инж. Добрев, заедно с художника Янко Янков, който също е кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ, разрязаха тортата с №1 и си пожелаха успех на 25 октомври.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини