Цветанов в Стамболийски: Георги Мараджиев е подкрепен от народните представители на ГЕРБ и от правителството на Бойко Борисов

Очакваме в община Стамболийски да се случи реална промяна, която да доведе видими резултати. Ние заставаме зад хората с потенциал. Георги Мараджиев е подкрепен от народните представители на ГЕРБ и от правителството на Бойко Борисов. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Стамболийски. Той подчерта, че бъдещето на общината зависи от силната местна власт и от усвояването на европейски средства.

„Само високата избирателна активност ще донесе успех за Стамболийски. Заставаме пред Вас с лицата си, за да подкрепим местната власт, защото нашата цел е да засилим връзката между правителството и регионите. Гласувайте по съвест, за да дадем шанс на децата си“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов посочи, че когато ГЕРБ поема ангажимент, го изпълнява. „Ние доказахме, че можем да носим отговорност. Когато Георги Мараджиев се закълне като кмет и структурираме Общински съвет, експертите от министерствата ще помогнат за стабилизиране на община Стамболийски. Децата Ви очакват да гласувате с три шестици: за Георги Мараджиев, за общинските съветници от ГЕРБ и за кметове на кметства. Назначете правилните хора на правилните места“, призова жителите на Стамболийски Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че няма по-стабилни правителства от тези, ръководени от Бойко Борисов. „Той успя да върне България по европейския път на развитие. Благодарение на това и парите от Европа достигнаха до българските общини“, каза Цветан Цветанов. Той даде пример с развитието на Пловдив. „Искаме същото да се случи и тук, в Стамболийски“, обясни Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев призова хората да му гласуват доверие, за да има видими резултати за общината. „Благодаря на Бойко Борисов, на ГЕРБ и на Цветан Цветанов, че застанаха зад мен и ме подкрепиха. Това ми дава увереност, че още догодина промяната ще се случи в Стамболийски“, каза той.

Народният представител от ГЕРБ Методи Андреев заяви, че е време община Стамболийски да стане водеща, както другите общини, управлявани от ГЕРБ. „Ние заставаме твърдо зад Георги Мараджиев“, категоричен бе Андреев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини