Цветанов в Съединение: Гласувайте за Атанас Балкански, защото където управлява ГЕРБ има видими резултати

ГЕРБ стои зад своите кандидати, защото ние носим политическа отговорност за ангажиментите, които поемаме пред хората. Пример за това е училището в Съединение, което бе чакано 30 години. За завършването му правителството на Бойко Борисов отдели над 1 милион лева. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Съединение. „Защото сигурността и образованието на нашите деца са най-важни. Сега родителите в Съединение са спокойни за децата си в това ново училище“, допълни той. Цветанов подчерта, че ГЕРБ не дели общините на малки и големи, а иска да помогне там, където има най-голяма нужда.

„Избрахме Атанас Балкански, защото той бе издигнат от Вас - общинската организация на ГЕРБ му гласува доверие, затова ние също застанахме зад него. Не губете време – гласувайте с номер 6, за да променим статуквото. Защото там, където управлява ГЕРБ, общините имат достъп до европейските средства и нещата се случват. Там идват инвеститори и откриват нови работни места. Само ГЕРБ може да доведе видимите резултати за община Съединение“, категоричен бе Цветан Цветанов. Той заяви, че ГЕРБ ще направи Общината достъпна за хората и за бизнеса. „Общините, управлявани от ГЕРБ, винаги са сред отличниците. Затова нека изберем номер 6 за Атанас Балкански и да дадем шанс на децата на Съединение. Очакваме вашата широка подкрепа. Защото само със силна местна власт ще имаме и силно държавно управление“, обясни Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ изрази уважението си към жителите на община Съединение. „Вие сте хората, които създадоха ГЕРБ. Благодарение на Вас ГЕРБ е истинска народна партия. Посетих населените места в цялата страна, за да чуя проблемите на хората от първо лице. Необходимо е на избори да дадеш гласа си за тези, които могат да защитят обществения интерес. За девет години ние не сме излъгали своите избиратели, затова ще постигнем и поредната десета изборна победа за ГЕРБ“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Народният представител от ГЕРБ Методи Андреев заяви, че Атанас Балкански е десният кандидат, който може да даде много за община Стамболийски. „Атанас е правилният човек, затова гласувайте за него и за неговия отбор с три шестици. Бъдете отличници“, призова хората Андреев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони