Оправдаха окончателно Николай Ненчев по делото за военните униформи

Турската централна банка повиши основната си лихва

Възможни са забавяния на граничните пунктове заради профилактика на информационната система

Обявиха международния конкурс за нов градски център на Велико Търново Архитекти от седем държави ще оценяват предложенията

СОС избира Владимир Клисуров за временно изпълняващ длъжността кмет на “Младост”

Григор измете Симон от Барселона

Изложба представя България като кино дестинация Симон Варсано е автор на снимките

Данък за колите според газовете Облагането на доходите няма да се променя

Роналдо и Меси вече не са сами

Заемите нараснаха с 555 милиона лева Хората спестиха 2,5 млрд. лв. за година

Фандъкова: Висшето транспортно училище вече обучава 120 машинисти и инженери за третия лъч на метрото

„Ню Имидж България“ купи 50 на сто от капитала на „Телеграф Медиа“ ЕООД

Премахват най-големите германски музикални награди “Ехо”

30-годишна софиянка на съд за два въоръжени обира

Вреден шум мъчи всеки втори софиянец

Стефан Михайлов: Вярвайте на очите си, не на предизборни обещания

Кандидатът за кмет на Велико Търново Стефан Михайлов, общински съветници и младежи от Движение „Царевград за Велико Търново“ отбелязаха с флашмоб първия етап от кампанията за избор на общински съветници и кметове на населени места. Те направиха своеобразна галерия на „успехите“ на местната власт във Велико Търново, под мотото: „Видими неуспехи, невидим кмет“. Кандидати от листата на Движение „Царевград за Велико Търново“, начело със Стефан Михайлов, застанаха в рушащ се подлез до един от най-големите търговски центрове във Велико Търново и държаха в ръце снимки на емблематични, но попадащи извън полезрението на властта, парите и проектите места в града.

„Държим в ръцете си видимите неуспехи на невидимия кмет. Вместо лъскавата показност на предизборните акции и липсата на истински дебат за бъдещето на общината, показваме реалността – такава, каквато може да бъде видяна в рамките на половин – един час по великотърновските улици. Предпочитам хората да вярват на очите си, а не на предизборни обещания. Листата на Движение „Царевград за Велико Търново“ е от професионалисти – реалисти, които работят, а не приказват“, каза Стефан Михайлов.

Той показа разпадащия се подлез зад гърба му. Има още много такива подлези и десетки рушащи се сгради в града и в населените места наоколо, отбеляза Стефан Михайлов. Сред фотосите са Старото военно училище, липсващи улици, подлезите на града, счупени пейки, разрушени подстъпи към блокове и производствени сгради и др.

„Заснехме ги за половин час вчера следобед“, разказва участник в събитието от Младежката организация на движението. За половин час можете да обиколите поне 20 такива „обекта“, иронизира ситуацията той. И обръща, заедно с останалите младежи, гръб на безотговорността. Движение „Царевград за Велико Търново“ е с № 17 в бюлетината.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.