Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу Явор Бахаров в разложкия съд

7 000 долара за еротичен круиз в Гърция

Безрадостната участ на националните кумири Горкият дякон Васил Кунчев ни гледа от небесните жилища и цъка с език

Премиерът Борисов: През последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината

Пленум на БСП нищи бройката социалисти

17,5 млн. евро струва най-скъпият автомобил за 2019 г. McLaren F1 LM постигна най-висока цена при наддаване на търгове

Нападнатото в столичен автобус момче спечели сребърен медал на състезание по самбо

Земетресение от 5,7 по Рихтер на границата между Турция и Иран

Българин отрече Коперник и Айнщайн Тодор Йончов влезе в историята като Гений на отрицанието

Израел ограничава полетите от Япония и Южна Корея заради коронавируса

Джъстин Бийбър говори за сексуалния си живот

Бърни Сандърс печели вота в Невада за кандидат-президент на демократите Джо Байдън е втори

АПИ: Днес е последната възможност за покупка на седмична е-винетка за камионите и автобусите

Няма опасност за питейната вода след замърсяването на река Чепеларска

Калин Вельов: Най-усмихнати са хората в най-бедните страни

Цветанов в кв. „Долни Воден“, Асеновград: Нека сме обединени, защото заедно сме по-силни

В храма всички сме равни и аз няма да Ви призовавам нищо, просто ще Ви благодаря, че сме част от подпомагането на нуждите на църквата във Вашия квартал. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на квартал „Долни Воден“ в Асеновград. Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Асеновград Силвия Хубенова подпомогнаха финансово продължаването на ремонта на храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в Долни Воден.

„Намираме се в църква, която е в един квартал със смесено население – това е доказателство, че винаги сме живеели сплотено и единно. Ние от ГЕРБ не делим хората по етнически признак, ние даваме равен шанс на знаещите и можещите. Когато човек е компетентен, ние само можем да черпим от неговия опит. Гарантирам Ви, че Силвия Хубенова винаги е защитавала и ще защитава обществените интереси. Тя няма да дели хората по етнически признак, защото ГЕРБ има много приятели от различно вероизповедание“, подчерта Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че, партията се старае да откликне максимално на всички необходимости. „Затова и подпомагаме храма. Искаме да бъдем съмишленици и заедно да работим за просперитета на община Асеновград. Нека сме обединени, защото заедно сме по-силни“, каза Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Асеновград Силвия Хубенова посочи, че финансовото подпомагане, което ГЕРБ прави за продължаване на ремонта на църквата в квартал Долни Воден, е в резултат на изпратено писмо от църковното настоятелство до Парламентарната група на ГЕРБ. „Стремим се винаги да помагаме там, където можем. Ние се намираме в населено място, където съжителстват две религии -тук в хармония живеят и мюсюлмани и християни. Искам да Ви призова – не се поддавайте на внушения, че ако ГЕРБ спечели изборите ще уволнява поголовно хора с различно вероизповедание. Ние даваме шанс на всички, които имат знания и опит. Всички сме жители на община Асеновград и мога да Ви гарантирам, че аз и моя отбор ще работим отговорно за всички Вас“, категорична ба Хубенова.

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.