Цветанов в кв. „Долни Воден“, Асеновград: Нека сме обединени, защото заедно сме по-силни

В храма всички сме равни и аз няма да Ви призовавам нищо, просто ще Ви благодаря, че сме част от подпомагането на нуждите на църквата във Вашия квартал. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на квартал „Долни Воден“ в Асеновград. Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Асеновград Силвия Хубенова подпомогнаха финансово продължаването на ремонта на храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в Долни Воден.

„Намираме се в църква, която е в един квартал със смесено население - това е доказателство, че винаги сме живеели сплотено и единно. Ние от ГЕРБ не делим хората по етнически признак, ние даваме равен шанс на знаещите и можещите. Когато човек е компетентен, ние само можем да черпим от неговия опит. Гарантирам Ви, че Силвия Хубенова винаги е защитавала и ще защитава обществените интереси. Тя няма да дели хората по етнически признак, защото ГЕРБ има много приятели от различно вероизповедание“, подчерта Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че, партията се старае да откликне максимално на всички необходимости. „Затова и подпомагаме храма. Искаме да бъдем съмишленици и заедно да работим за просперитета на община Асеновград. Нека сме обединени, защото заедно сме по-силни“, каза Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Асеновград Силвия Хубенова посочи, че финансовото подпомагане, което ГЕРБ прави за продължаване на ремонта на църквата в квартал Долни Воден, е в резултат на изпратено писмо от църковното настоятелство до Парламентарната група на ГЕРБ. „Стремим се винаги да помагаме там, където можем. Ние се намираме в населено място, където съжителстват две религии -тук в хармония живеят и мюсюлмани и християни. Искам да Ви призова - не се поддавайте на внушения, че ако ГЕРБ спечели изборите ще уволнява поголовно хора с различно вероизповедание. Ние даваме шанс на всички, които имат знания и опит. Всички сме жители на община Асеновград и мога да Ви гарантирам, че аз и моя отбор ще работим отговорно за всички Вас“, категорична ба Хубенова.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони