Китайци раздават маски на българи, проверяващи кораба им в Бургас

9 варненци са в болница, изследват ги за коронавирус

Партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов подава в петък документи за регистрация в съда

Трима търговци на млечни продукти на съд за данъчни измами, ощетили бюджета с близо 1,2 млн. лв.

Самоуби се бивш шеф на ВиК „Йовковци“ във Велико Търново Никола Русев бе подсъдим за безстопанственост за над 800 000 лева

БЧК няма запас от защитни маски Закон трябва да защити доброволците от уволнение, призова акад. Христо Григоров

Доклад на ЕК: България постига важен напредък в укрепването на финансовия сектор Структурни реформи и допълнителни инвестиции са необходими за повишаване на производителността, съветват от Брюксел

Взеха проба за коронавирус на ученик от Хасково след завръщане от лагер

Засякоха мъртво пиян шофьор без книжка

Паника във Видин заради коронавируса, искат спешно заседание на общинския съвет

България и Гърция засилват сътрудничеството в транспорта, туризма и инвестициите

Започнаха текущи ремонти на основни булеварди в София

Проверяват за коронавирус трима шуменци, върнали се от Италия Двама се почувствали зле, издириха и трета жена

Варна с нов районен прокурор

Апаши съсипаха овощна градина, накълцаха дръвчетата

Росица Кирова, кандидат за кмет от коалиция „Единни за промяна“: С грижа, внимание и подкрепа за децата на Видин

„Видинчани нямат право повече на грешки. Ние нямаме право повече на грешки. Всяка грешка води след себе си до обезлюдяване, до все по-малко деца, до все по-малко усмихнати и щастливи хора. Никой не може да бъде щастлив в град, който опустява, а младите ги няма“. Думите са на Росица Кирова – първата дама кандидат-кмет на Видин от коалиция „Единни за промяна“, което даде силна заявка за изборна победа и за първи път предоставя възможност на видинчани сами да управляват живота и бъдещето си.

С грижа, внимание и подкрепа от „Единни за промяна“ залагат в своята програма създаване на модерна спортна база, обновяване инфраструктурата в сферата на образованието, възраждане на социалните услуги и подпомагане на младите семейства. От „Единни за промяна“ предвиждат помощ за първо родено дете в семейството и по определени критерии поемане на част от таксите в детските градини.

„Ще разработим програма за създаване на Общински спортен колеж. Ще обвържем квалификацията в него с общата ни цел – развитие на модерен туристически център и ще обучаваме кинезитерапевти и рехабилитатори заедно със спортните специалности“, посочват от „Единни за промяна“.

От коалицията са категорични, че ако видинчани им гласуват доверие на 25 октомври, ще дадат силна подкрепа на всички видински спортни клубове, към които през годините местната власт се е отнасяла с пренебрежение. В програмата на „Единни за промяна“ е предвидено изработване на проект за ремонт и реконструкция на общинския стадион, както и приемане на план за устройството на съответната зона и възстановяване на строителството на закрития плувен басейн.

„Общинското имущество е занемарено и пропаднало. Децата ни няма къде да играят и спортуват, а имаме толкова талантливи млади хора“, каза кандидатът за кмет Росица Кирова и поясни, че от „Единни за промяна“ предвиждат механизми за финансово стимулиране за отличните ученици и спортистите с медали и постижения.

Изпълнение на проекта за гребен канал на река Дунав в района на Гребната база; прилагане на мерки за оптимизиране на ресурсите в сферата на образователната инфраструктура – това са само част от задачите, които си поставя екипът на „Единни за промяна“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.