Втора грипна вълна се задава у нас

Какво ще стане ако се кръстоса блондинка със заек?

На чист понеделник забраняват движение на камиони от 1,5 тона в Гърция

Двама души са под наблюдение във ВМА за наличие на коронавирус

Жена е тежко ранена при катастрофа в София

Учениците от Свищов, завърнали се от Палермо, нямат симптоми на коронавирус

Словакия отхвърли Истанбулската конвенция

Самолет с българи кацна на Летище София от Милано

Първи случай на коронавирус в Латинска Америка

Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Нека бъдем единни за промяната! С номер 11 в бюлетината за Видин

Видинчани, приятели, съмишленици, заставаме пред Вас, обединени от мечтата за промяна, амбицирани всички заедно, с общи усилия да променим обичания от нас Видин, да променим региона, да променим живота си и бъдещето на нашите деца.

Ние, от „Единни за промяна“, сме различни като професионален опит, житейски опит, възраст и биография, но сме обединени от едно – желанието и воля за промяна на Видин! Обединени сме от любовта и тревогата от случващото се в града ни, обединени сме от знанията и личния опит, които сме готови да използваме за постигане на общата цел. И сме готови да поемем пълната си лична отговорност, както сме го правили неведнъж досега, както го правим всеки ден, за да превърнем Видин в един хубав, подреден и уютен дом за всеки от нас!

Видинчани, подкрепете ни, гласувайте на 25 октомври за номер 11 в бюлетината за единствената жена кандидат за кмет на Видин Росица Кирова и листата на „Единни за промяна“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.