Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в света

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Пиян 17-годишен младеж открадна камион

Земетресения със сила над 4 по Рихтер край гръцките острови Закинтос и Крит

Кметът на старата столица и посланикът на Англия обсъдиха АМ Велко Търново-Русе

Дуа Липа и Стормзи взеха по два приза БРИТ

Възрастен мъж е намерен убит в столичния квартал “Люлин” Задържани са дъщеря му и съпругът й

Нека бъдем единни за промяната! С номер 11 в бюлетината за Видин

Видинчани, приятели, съмишленици, заставаме пред Вас, обединени от мечтата за промяна, амбицирани всички заедно, с общи усилия да променим обичания от нас Видин, да променим региона, да променим живота си и бъдещето на нашите деца.

Ние, от “Единни за промяна”, сме различни като професионален опит, житейски опит, възраст и биография, но сме обединени от едно – желанието и воля за промяна на Видин! Обединени сме от любовта и тревогата от случващото се в града ни, обединени сме от знанията и личния опит, които сме готови да използваме за постигане на общата цел. И сме готови да поемем пълната си лична отговорност, както сме го правили неведнъж досега, както го правим всеки ден, за да превърнем Видин в един хубав, подреден и уютен дом за всеки от нас!

Видинчани, подкрепете ни, гласувайте на 25 октомври за номер 11 в бюлетината за единствената жена кандидат за кмет на Видин Росица Кирова и листата на “Единни за промяна”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете