Цветанов в село Труд, община Марица: Отборът на Димитър Иванов е печелившият

Отборът на Димитър Иванов е печелившият отбор за община Марица. Двамата с кандидата ни за кмет на село Труд Станислав Стайков са честни и отговорни хора, които ще работят за обществения интерес. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията пред жителите на село Труд, община Марица.

Цветанов призова хората да не слизат на нивото на политическите опоненти на ГЕРБ, а само да им припомнят какво не са успели да свършат по време на своя управленски мандат и как са отдалечили България от Европа. „Убеден съм в победата тук, защото всичко, което се случва в община Марица сега, е благодарение на правителството на Бойко Борисов, който върна европейската солидарност. ГЕРБ застава зад Димитър Иванов, защото сме сигурни, че той ще спечели още проекти за Марица. Общината няма време за губене, затова подкрепете ГЕРБ с номер 4 в бюлетината“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ изказа благодарност на ПП „Обединени земеделци“, които също подкрепят кандидатите на ГЕРБ. „Тук сме в коалиция, защото си имаме доверие и няма проблем да работим заедно за обществения интерес. Заедно ще направим община Марица една от най-добре развиващите се общини“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Димитър Иванов, кандидат за кмет на община Марица, благодари на ГЕРБ за това, че отново му гласуват доверие. „Гордо заставам пред Вас, защото в село Труд през тази година има най-много инвестиции. Това село беше забравен от Бога, но аз дадох дума, че няма да делим селата на сини и червени, която спазих. Всички села в общината получиха достатъчно подкрепа. Реалните резултати са налице и те са видими за всички в община Марица“, заяви Иванов.

Той подчерта, че всичко това е благодарение на правителството на Бойко Борисов.

„Само за 2015 година целево от държавата са отпуснати над 6 милиона лева за община Марица - за изграждане на околовръстно край Радиново, за нов път от Царацово до магистралата, за изграждане на средно общообразователно училище, което разполага с първата в общината многофункционална спортна зала с 400 седящи места, която се намира в с. Маноле“, каза той и призова хората да му гласуват доверие. „Със стартирането на новия програмен период ще довършим започнатото“, посочи Димитър Иванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини