Цветан Цветанов ще посети град Пловдив на 23.10.2015 година /петък/

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети град Пловдив утре, 23.10.2015 година /петък/. Той ще бъде придружаван от областния координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев, кандидати за районни кметове и общински съветници.

В 13:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в пловдивския район „Западен“ на гребната база в Пловдив. Ще присъстват кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Западен“ Димитър Колев и кандидатите за районни кметове от район „Тракия“, „Източен“ и „Южен“.

В 14:30 часа Цветан Цветанов ще посети фирма „АПЕКС СЕРВИЗ“ в район „Северен“. С него ще бъде Ралю Ралев – кандидат за кмет на район „Северен“, както и кандидатите за районни кметове на район „Тракия“, „Източен“ и „Южен“ .

В 15:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще посети Природонаучен музей-Пловдив. Заедно с него ще бъдат кандидатът за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов и кандидатите за районни кметове на район „Тракия“, „Източен“ и „Южен“ . Веднага след това Цветанов ще се разходи по главната улица на Пловдив и ще посети централната шатра на ПП ГЕРБ-Пловдив град.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Пловдив. В Античния театър председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на Пловдив кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев, кандидатите за кметове на райони и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини