Уроци по готварство от най-добрите

Как се острят ножовете? Как се избира перфектният стек? Как се приготвя хубав салатен дресинг? Гордън Рамзи ще ви покаже. Само за един час.

През януари 2008 г. Рамзи поема едно от най-трудните предизвикателства, като започва майсторски клас по готвене, с който да научи британците да готвят. Той предизвика аудиторията си да приготвя с него тристепенни менюта за 60 минути. И всичко това - на живо! Топ кулинарят е въоръжен със съвети и кратки филми, в които показва всичко.

В седмиците преди шоуто в различни вестници, списания и онлайн се появяват списъци с продукти. Записаните участници трябва само да си купят съставките, да преместят телевизора в кухнята, да поканят приятели и да се подготвят за уроците на Гордън Рамзи. Чрез връзки на живо той съветва начинаещите готвачи, сред които е и Джанет Стрийт Портър. Резултатите можете да видите всеки четвъртък от 13 ч по 24Kitchen.

Ако това не задоволи апетита ви, на 24 октомври от 16 ч своята премиера ще направи “Безстрашният готвач”. Предаването ще отведе Киран на голямо приключенско пътешествие. На него той ще търси най-шантавите храни на света. Африка, Азия и Южна Америка, водещият ще се гмурне с главата надолу в опасна кулинарна зона. Ще използва остроумието, способностите и въображението си, за да открие, хване и сготви новите продукти, на които се натъква по най-труднодостъпните терени на свет

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали