Цветан Цветанов в Костенец: Отборът на Георги Митров е печелившият

Отборът на Георги Митров в Костенец е печелившият. Митров е честен и отговорен човек, които ще работи за обществения интерес. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на община Костенец. На събитието присъства областният координатор и народен представител от ГЕРБ Галя Георгиева.

„Заедно имаме шанс да постигнем историческа победа с голямо представителство в местната власт. Кметовете на ГЕРБ доказаха, че работят за хората. Ние сме системна и национално отговорна партия“, заяви Цветан Цветанов. Той бе категоричен, че победата ще бъде и голяма отговорност за кметовете от ГЕРБ. Цветанов подчерта, че в райони като Костенец може да се направи много. „Важно е да спечелим областните центрове, защото те могат да бъдат генератори за развитието на малките населени места. Бъдещето на Костенец зависи от силната местна власт и от усвояването на европейски средства“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Той обясни още, че Програмата за развитие на селските райони дава много възможности, от които хората могат да се възползват.

Цветанов призова хората да не слизат на нивото на политическите опоненти на ГЕРБ, а само да им припомнят какво не са успели да свършат по време на своя управленски мандат и как са отдалечили България от Европа. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че няма по-стабилни правителства от тези, ръководени от Бойко Борисов. „Той успя да върне България по европейския път на развитие. Благодарение на това и парите от Европа достигнаха до българските общини“, каза Цветан Цветанов. Той даде пример с развитието на Пловдив. „Искаме същото да се случи и в Костенец“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цветанов посочи, че ГЕРБ е натрупала много опит през годините. „През годините постигнахме много високи резултати, спечелихме доверието на хората и ще продължим да затвърждаваме отличните резултати“, каза той. Цветан Цветанов изтъкна, че ГЕРБ е единствената партия която има девет поредни изборни победи, благодарение на гласуваното от хората доверие.

„Вярвам, че положителната промяна в община Костенец зависи от общите ни усилия, от способността ни да правим най-доброто, на което сме способни“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Георги Митров. Той бе категоричен, че ще работи за честно и прозрачно управление на Общината, за доброто на всички нейни граждани. „Ще бъда активен кмет, който да умее да използва всички ресурси на общината и да създава нови възможности за по-добър живот”, каза Георги Митров и подчерта, че ще е в постоянен диалог с жителите на Костенец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини