„Фейсбук“ отложи пускането на приложение за запознанства в Европа

Банките запазват добрите си резултати Подобрява се капиталовата адекватност, което допълнително увеличава стабилността на системата

Няма пострадали български военни при ракетен обстрел в Кандахар

АПИ: Внимавайте от км 24 до км 30 на АМ „Тракия“ в посока София

Сан Ремо събра оригиналните „Рики е повери”

Министър Ангелкова е на двудневна визита в Полша

16 години затвор за американец, изгорил гей флага

Проф. Николай Овчаров: Отказах предложение за работа от Васил Божков

Четирима гърци пострадаха след катастрофа с чешки тир на „Тракия“

Ивайло Иванов: Задържани са 7 души в Стара Загора във връзка с крупна кражба

Великобритания се готви за епидемия от коронавирус

Глобяват с над 11 хил. евро за откъснато кокиче в Турция

Как можете да избягвате всичко, което ви прави дебели?

Ревизия на приватизацията и кошмарите на прехода Трябва да бъдат приветствани усилията на новия главен прокурор Иван Гешев

Боил Банов: Министерство на културата е проверявало музея на Божков, нямаме правомощия за частни колекции

Цветанов: Долна баня стана привлекателно място за живот и за туризъм, благодарение на Владимир Джамбазов

Гласувайте с номер 3 за Владимир Джамбазов, защото където управлява ГЕРБ има видими резултати. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Долна баня. На събитието присъстваха народните представител от ГЕРБ Галя Георгиева, Ирена Коцева и Петър Беков.

„С всяка изминала година Долна баня става все по-привлекателно място за живот и за туризъм, благодарение на управлението на Владимир Джамбазов“, заяви Цветан Цветанов. Той бе категоричен, че Джамбазов е създал екип, който гради, а не да руши. По думите на зам.-председателя на ГЕРБ управлението на Джамбазов оставя следа, защото за него водещ е общественият интерес. “За осем години никой не е останал разочарован. Владо си остана същият добър човек, какъвто го познавам от създаването на ГЕРБ“, категоричен бе Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова хората да подкрепят политиките на Владимир Джамбазов. „Трябва да продължим започнатото. Владимир Джамбазов дава равен старт на всички знаещи и можещи. Точно такива достойни хора трябва да представляват ГЕРБ. Напълно подкрепям това, че общината трябва да харчи толкова, колкото изкарва – това е отговорната политика на отговорния политик“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов посочи още, че кметовете от ГЕРБ работят и ще продължат да работят за превръщането в населените места в по-добро място за живеене. „През двата си мандата Владо има изпълнени редица проекти, които подобриха стандарта на живот на жителите на община Долна баня“, заяви Цветанов. Той бе категоричен, че Джамбазов знае как да работи с европейски средства и ще бъде в постоянен диалог с правителството на Бойко Борисов. „Той ще получи подкрепата на най-голямата политическа партия – ГЕРБ и ще продължи да реализира видимите резултати в Долна баня“, подчерта Цветанов.

„Нашата Община е пример за добра работа и ние ще продължим да работим за развитието на инфраструктурата“, заяви Джамбазов. Той подчерта, че негов приоритет е изграждането на пречиствателна станция. Владимир Джамбазов бе категоричен, че по време на управлението на Орешарски Общината е загубила проект за ВиК мрежа. „Бяхме лишени от европейската солидарност. Много проекти не бяха одобрени, заради лошото управление на Орешарски, спъваха ни по всички възможни начини“, заяви Джамбазов. Той бе категоричен, че благодарение на ГЕРБ днес имам видими резултати в Долна баня. „Ние сме единствената Община, която храни толкова болни и възрастни хора безплатно“, заяви Джамбазов. По думите му, Долна баня е една финансово стабилна Община. Владимир Джамбазов заяви като свои основен приоритет кандидатстване и реализиране на проекти с европейски средства в новия програмен период.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.