Преобразяват 106-годишната сграда на варненска гимназия В двора й ще бъде реставрирана чешма от 1888 г.

Фолк звездата Лияна тренира и под дъжда (ВИДЕО)

Премиерът Борисов в Брюксел: През юли ще бъде разгледана кандидатуратa ни за ERM-II

Бизнесът на нова среща за тока с властта през март, след това решават дали ще протестират

Бум на хепатит А в Сунгурларе

Ивелина Василева, ГЕРБ: Предлагаме регистърът за внос и износ на отпадъци да бъде публичен

Украински министър се присъедини към поставените под карантина 72 души, евакуирани от Ухан

98-годишната Айрис Апфел – най-цветната и усмихната модна икона

Спецоперация срещу битовата престъпност в силистренското село Айдемир

САЩ още не са решили дали да изпратят ракети „Пейтриът“ на Турция

Джон Питърс отново се сгоди след 12-дневния си брак с Памела Андерсън

48 нови случая на коронавирус в Южна Корея

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ е на свобода

Парламентът избра Кристина Андонова–Хитрова за зам.-председател на КРС Регулаторът ще има и двама нови членове - Анна Хаджиева и Ердинч Хайрула

Авторът на „Телефонна любов“ с нова книга

Атанас Атанасов от БДЦ : В Ямбол ще има завод за малц, ако бъда кмет

„Можем да имаме завод за малц в Ямбол, ако стана кмет“ – каза кандидатът на БДЦ Атанас Атанасов на среща с привърженици. „Ямбол е известен с добрите си добиви и показатели на ечемика. Тук в града ни, до някаква фаза има основа за изграждане на завод за производство на малц, но нищо не се прави в тази посока. Вече имаме идея, как да привлечем вниманието на инвеститорите“ – заяви още Атанасов, който е получил и подкрепата на парламентарната група на БДЦ за реализацията на тази идея. „Така че нещата ще се случат“ – убеден е кандидатът за кмет на Ямбол. Инвестиция в такъв завод би решила проблема с липсата на достойна работа тук. Изцяло обновяване на тънещия в разруха младежки дом, връщане на нормални условия за работата на лекарите в болницата и хората, които имат нужда от медицински грижи, са сред останалите цели, които ще бъдат реализирани в кратки срокове, ако хората му гласуват доверие. „Що се отнася до бездомните хора, проблемът се решава много бързо. Имаме толкова свободни казармени помещения. Кризисните центрове са делегирана от държавата дейност. Необходима е само организация и воля“ – категоричен е Атанасов. „Не е важно да имаме еднакви мнения по различни въпроси, важното е да стигнем до общ език“ – с тази мисъл на Маргарет Тачър кандидатът за кмет увери гражданите на Ямбол, че може да работи добре с всички представители в общинския съвет. „Считам себе си за компромисен и диалогичен човек, когато се работи в интерес на хората, но ще давам твърд отпор, когато се опитат да ме намесят в нечисти действия, целящи лични облаги и изгоди“ – обяви кандидатът за кмет от БДЦ Атанас Атанасов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.