На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Десета формация подкрепи Даниел Панов

Десета формация подкрепи Даниел Панов в предизборната кампания за кмет на община Велико Търново. Положителната си оценка за сегашния кмет даде Данчо Попов от „СДС-Основатели“. „Имаме много високо мнение както за работата на Панов като градоначалник, така и за дейността на групата общински съветници на ГЕРБ. Възмутени сме от неоснователните и злобни нападки към него. Управлението на Даниел Панов бе прозрачно. Всичко, което зависеше от него за благото и развитието на общината, той го направи. Даниел Панов се вслушва в мнението на великотърновци при срещите си с тях. Работи открито и честно и не дели хората по цвят. Призоваваме всички да му дадат шанс, за да доразвие идеите си в следващия мандат“, подчертават от „СДС-Основатели“.

Мажоритарна подкрепа Даниел Панов получи също от местна Коалиция „Търновград“ с водач на листата проф. Иван Харалампиев, ПП „Български социалдемократи“ с водач Петър Пацев, ПП „Български демократичен център-БДЦ с водач Виолета Белчева, ПП „Българска демократична общност“ с водач Калина Широкова. Същото сториха и от ПП „Зелена партия“ с водач Атанас Шмидт, ПП „България без цензура – ББЦ“ с водач Жени Сапунджиева, „Демократичен съюз на пенсионерите“ с председател Георги Хараламбиев. Подкрепата си даде лично лидерът на НФСБ Валери Симеонов и структурата в старата столица. НФСБ е по-голямата партия в коалицията Патриотичен фронт. Мажоритарна подкрепа за Даниел Панов декларира и водачът на листата на ПП „Глас народен“ Дончо Бораджиев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.