На 21 август 2018 да почерпят

Валери Божинов разцепи Враца

Русия показа „изтребител на дронове“ Деривация-ПВО ще може да сваля както дронове, така и ракети

“Левски“ избира между естонец и наш национал

Инженерът, проектирал моста „Моранди“, сам предупредил за агресивна корозия

„Олимпик“ пали застрахователна война с Кипър Няма яснота кой ще изплати парите в България

Катастрофа с 3 коли стана на магистрала „Тракия” В болница е 29-годишна пътничка

Имаме ли право на допълнителен платен отпуск?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 21 август 2018

По 314 лева харчи българинът за почивка По-икономични от нас са латвийците и румънците

Двама души са арестувани във връзка със стрелбата по сградата на американското посолство в Анкара

Строят 7 детски площадки в „Младост“ Съоръженията струват 280 000 лева

Хиляди учители не достигат в страната Увеличението на заплатите цели справяне с кадровия дефицит

Евакуираха село в гръцкия полуостров Пелопонес заради горски пожар

Голяма част от София без топла вода за 10 дни Правят профилактика и ремонти на топлопреносната мрежа

Вяра Церовска – кандидатът на ГЕРБ за кмет, който може да промени Перник

Кандидатът за кмет на Перник д-р Вяра Церовска дава ясна заявка за промяна на Перник. В нейната управленска програма са залегнали редица мерки, благодарение на които се очаква сериозен растеж и модернизиране на града. „Нашият град е формиран около труда. Това е градът на миньора и металурга. Сега обаче трябва да работим за създаване на устойчиви работни места, за да намалим броя на тези 25 000 души, които ежедневно пътуват до София, където са намерили своето препитание“, споделя Церовска.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник смята, че промишлена зона в града може да предложи големи възможности за различни производства. Теренът, на който се намира, е 100% общинска собственост. „Смятам, че не е далеч моментът, когато инвеститор ще развие зоната. Това ще доведе до много позитиви – ще се повиши стандартът на живот, ще се повишат цените на имотите, ще се ангажират местните специалисти чрез предоставяне на работа“, изтъкваЦеровска. В управленската й програма вече има изработен пакет от насърчителни мерки, които са предпоставка и за по-добра среда за бизнеса.

„Остават само няколко дни до 25 октомври – датата, която ще определи развитието на Перник през следващите 4 години. Живеем в град с огромен потенциал, близо до столицата, и с огромни възможности за инвестиции. Ще използваме тези възможности, за да направим Перник европейки и модерен град. Вярвам, че с програмата за енергийна ефективност ще се промени и лицето на града. Ще работим и за по-добра инфраструктура, за повече детски площадки. Искаме да има видими резултати за Перник. В отговор на вашето доверие ни предстои много работа, която да свършим“, казва Церовска.

Тя обръща внимание на образованието и обещава да полага последователни усилия за подобряване на качеството му. Церовска има ясна визия и за развитието на културата в общината. „Знам колко труд и усилия са нужни, но ГЕРБ и моят екип можем да го постигнем”, убедена е тя. Следващата година ще бъде ремонтиран стадион „Миньор”. „Паралелно с това ще продължаваме да изграждаме площадки за стрийт-фитнес, спортни площадки, ще бъдат поощрявани прояви и събития, популяризиращи спорта за граждани от различни възрастови групи“, изтъква д-р Вяра Церовска.

Според нея е много важно и в общинския съвет да има компетентни и можещи хора. „Нашият отбор е точно такъв – силен и готов да работи за повишаване на стандарта на живот на хората в цялата община. Само с мнозинство можем да реализираме важните решения, заложени в управленската ни програма“, обяснява кандидатът за кмет от ГЕРБ.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.