На 20 април 2018 да почерпят

Лекар, обвинен за смъртта на поп певеца Принс, ще плати 30 000 долара глоба

Изявление на президента Румен Радев след заседание на КСНС на тема „Актуални рискове и заплахи за националната сигурност на Република България. Състояние на Въоръжените сили. Необходими мерки“

Корнелия Нинова: Предложих в модернизацията на армията да се включат Българската отбранителна индустрия и бизнеса

Прессекретариатът на президента срещу Цветан Цветанов: Прокарвал ли е Радев становище срещу НАТО на КСНС

Министър Красимир Каракачанов: Очакваме над 130 млн. лева за отбрана до 2019 г.

Пентагонът: Сирийското правителство запазва ограничена възможност за химическо нападение в бъдеще

Пази ни армия без хора и техника Войникът получава по-ниска заплата от шофьор в градския транспорт

Иракчанка опита да влезе в Румъния с чужд британски паспорт, закупен в България

Пишат как се започва бизнес Въвеждат електронни обществени поръчки

Министър Ангелкова: Това лято очакваме значителен растеж на чуждестранните туристи

ЦСКА в кубчето на Рубик

Мутри изнудили баба да пренася кокаин Банда от 7 врачани вече е зад решетките, един от тях бил беглец от правосъдието

„Трансформации“-те на Благой Иванов

Вижте акцентите от броя на “Труд” в петък, 20 април 2018

Независимият кандидат за кмет на Пазарджик Тодор Попов: Който е подценил интелигентността на хората, е сгрешил

Независимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов не е привърженик на закриването на кампаниите и финалните концерти. За него кампанията е само част от работния процес – време, в което да бъде представено какво предстои да се направи. Това свое разбиране за предизборната кампания той отстоява за трети път. Както и преди 4, и преди 8 години, кампанията му ще завърши днес с предизборна среща в едно от селата на общината – Черногорово.

“Искам да помоля нашите съграждани: Да излезем и да гласуваме на 25 октомври. Важно е кой ще управлява общината, нашите села, кои хора ще вземат важните решения в общинския съвет. Кой за кого ще гласува е въпрос на негово лично желание и преценка. Важно е да изберем най-добрите, най-отговорните, най-мотивираните и най-подготвените професионално хора. Кои ще бъдат тези хора – ще решат всички наши скъпи съграждани. Аз винаги съм вярвал, а и сега съм убеден в интелигентността им. Те ще я покажат и на тези избори. Който в кампанията си е подценил интелигентността на хората, е сгрешил”, сподели Тодор Попов.

Той акцентира отново на това, че е единственият истински независим кандидат в Пазарджик. “Трети мандат вече се кандидатирам като такъв, с подписи на хората. Смятам, че това е начинът. В Пазарджик наложихме уникален за страната ни модел на истинско местно самоуправление – с презентирането и избирането на кандидат, който е номиниран от гражданите, а не от партии. Което, разбира се, не се харесва на всички политически партии. Но в крайна сметка си е проблем на партиите”, коментира Тодор Попов.

„Атестатът за всеки човек или организация е това, което остава след него. Ние сме показали и доказали с работата си за тези 8 години, че сме най-добрите. Хората бързо свикнаха с направеното и смятат, че това е една константа. Но зад това стои трудът на страшно много хора през тези години”, заяви още независимият кандидат за кмет на Пазарджик.

Досегашният кмет не иска да слуша, да прави и да споделя социологически проучвания: “Социологията е на 25-и. Там е истината!”. “Животът няма да свърши на 26 октомври. Много е важно да запазим добрия тон, добрите отношения. Аз държа на стила, който сме наложили през тези години. Както започваме, така и завършваме нашата кампания: позитивни, усмихнати, уверени и убедени, че така трябва да се прави кампания – с позитивизъм, с професионализъм, с акцент върху това, което трябва да бъде направено през следващите 4 години”, каза още Тодор Попов.

Мащабните проекти, за които има готовност и предстои да се реализират, са изграждането на Западния околовръстен път, на регионалното депо, на нов жилищен квартал в Пазарджик – в района на новата автогара, както и реновирането на кварталите “Марица”, “Моста на Лютата”, “Болницата”, “Ябълките” и бул. “Стефан Караджа”. До началото на пролетта трябва да започне санирането на одобрените 23 многофамилни жилищни сгради. Като следващи инфраструктурни проекти и акценти Попов посочи още “Зоната на здравето”, разширяването на бул. “Александър Стамболийски” и участъка на улицата от “Цар Освободител” до пожарната. В ход е и почистването на речните корита.

На референдума Тодор Попов ще пусне бюлетина ЗА електронното гласуване. “Бъдещето е в електронното гласуване. По този начин много сънародници ще бъдат улеснени, повече млади хора ще станат активни. Жалко е, че двата по-важни въпроса за референдума – за мажоритарния вот и за задължителното гласуване, бяха отрязани. А относно мажоритарността – аз съм живият пример, че тя е важна”, коментира Попов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.