Как се прави комплимент на жена без думи?

Нахапаният от питбул професор ще съди собственика му: Анцугът ми беше напоен с кръв, а той си тръгна

Австралия няма да подпише Пакта на ООН за миграцията

Димитър Петров, Специализирана прокуратура: Имаме безспорни доказателства по случая с ДАБЧ

Италианските власти конфискуваха имущество на мафията в Рим

Отбелязваме Въведение Богородично

Очаква се наднормено замърсяване на въздуха в части на София днес

Шведската академия сформира нов Нобелов комитет по литература

Тръмп помилва пуйките Грахче и Морков

Нова коалиция в британския парламент ще спира Брекзит

Япония праща мисия до един от полюсите на Луната

Мевлют Чавушоглу: Сделката за руските С-400 не може да бъде отменена

Започва филмовият фестивал в Банско

Тръмп е предал показнията си за руска намеса в изборите на прокурора Робърт Мюлер

НАСА разкри къде ще кацне следващият марсоход

Свалиха скришом транспарант на издирван кандидат-кмет в Русе

Предизборният транспарант на обявения за национално издирване кандидаткмет на Русе – Венцислав Ангелов /Чикагото/, който се вееше досами централния вход на съдебната палата, изчезна тихомълком. За него напомня само останало парче сезал на близкото дърво, установи проверка на „Труд“.

Главна прокуратура /ГП/ настоя още в петък да се премахнат и изземат агитационните му материали, от Общинската избирателна комисия /ОИК/ се позова на закона. Тя реши да се допита първо до и.д. кмет на община Русе Димитър Наков дали транспарантът е поставен на подходящо място. Ако не може да стои пред сградата, той ще се свали, след като изтече 3-дневният срок за обжалване, т.е. след изборите.

„С укриването си от органите на съдебната власт и полицията Ангелов демонстрира незачитане на реда в държавата и препятства изпълнението на наложеното му наказание“, напомнят от ГП. Предизборната кампания на Венцислав Ангелов, който е осъден на три съдебни инстанции за трансграничен трафик на кокаин, накърнява добрите нрави. Популяризирането му засяга чувството на русенци за достойнство и уважение към органите на властта.

Венцислав Ангелов още е в листите за кандидаткмет и за общински съветник, реши ОИК. Макар че се издирва, той още не е открит от полицията.

Чикагото беше номиниран за градоначалник от Националната републиканска партия, дни преди Върховният касационен съд да потвърди присъдата му от 3,6 г. за участие в наркотрафик. Още преди да чуе решението, кандидаткметът заяви, че ще иска политическо убежище от Хизбула в Ливан или в Русия. После обяви в социалните мрежи, че е в Банкя.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.