Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Йорданка Фандъкова: Чух много задачи, които ми дават хората. Личи си, че имат доверие

Предизвестени победи няма, има оценка за работа. Това каза пред журналисти Йорданка Фандъкова в централата на ПП ГЕРБ, след като резултати от екзитпола показаха, че тя печели трети мандат като кмет на Столична община.“

Това е оценка за работа, както на мен, така и на целия екип. Искам специално да благодаря на хората от щаба, хората-кандидати за общински съветници, районни кметове от ГЕРБ, защото ние направихме наистина една активна, макар и невидима през медиите кампания с разговори с хората от всички възрасти, от всички райони на София.

Хората гледаха на нас, първо, с благодарност за свършеното, но и второ, с конкретни задачи”, заяви Фандъкова.

„Имаме много конкретна програма. Ние представихме тази програма през този месец и буквално от утре продължаваме да реализираме новата програма. Тя е продължение на предишната, защото един град се развива не за 2-3-4 години”, посочи тя. Фандъкова посочи, че продължава строителството на метрото и допълни, че дейностите, които се развиват, са много.

Фандъкова посочи също, че третата ѝ победа ѝ дава самочувствие да продължи да работи със същото темпо.

„Искам да благодаря на всички софиянци, които излязоха днес да гласуват, както и на всички, които гласуваха за референдум. Благодаря за подкрепата, която получих аз и моя екип”, заяви Фандъкова и допълни, че има много предизвикателства, пред които сме изправени и не трябва да губим време.

„Работата започва, когато законът каже това, когато излязат резултатите, но истината е, че екипът ни продължи да работи през целия този месец на кампания”, допълни тя. По думите ѝ градът се развива непрекъснато и има много проблеми, които не могат да чакат кампаниите.

Фандъкова посочи, че малките квартали са един от най-важните ѝ приоритети. „Вероятно в някои от районите ще има балотажи, така че е много важно хората да знаят, че много неща зависят от районните кметове”, коментира тя.

Фандъкова посочи, че не е разговаряла още с премиера Бойко Борисов и коментира дали при гласуването му е нарушил тайната на вота. „Тайната на вота е право, не мога да се притесня от такова нещо. Има си хора, които преценяват”, посочи тя.

„Чух много задачи, които ми дават хората. Личи си, че имат доверие, че можем да решаваме проблеми. Безспорно те са много, но посоката, която зададохме е ясна и темпото за работа ми се ще да е още по-бърза. Винаги съм поемала реалистични ангажименти. Имам идеи за нови неща в организацията , но всичко става едно по едно. В големите проекти на града има още много работа”, посочи още Фандъкова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.