Петър Москов: Натискът на здравния министър върху другите структури от системата не може да се счита за проблем

България ще бъде домакин на съвместен бизнес форум с организацията за външна търговия на Япония

КЗП съди девет фирми за бързи кредити

Социалните ще търсят други роднини или приемно семейство на близнаците от Пловдив

Председателят на Държавната комисия по стокови борси и тържища: Не очаквам цените да се повишат спекулативно около Великден

Сергей Игнатов избран за ректор на частен университет във Вилнюс

ТИР се запали на магистрала “Тракия” Няма информация за пострадали хора

3,5 години затвор за рапър от остров Майорка, възхвалявал тероризма

3-годишните близнаци, чиято майка беше арестувана, остават под лекарско наблюдение

Северна Корея е отменила в последния момент уговорена среща с Майк Пенс

Претърсват имота на мъжа, който стреля по полицаи в село Орешник

Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Венецуела започва продажба на своя криптовалута

Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Йорданка Фандъкова: Чух много задачи, които ми дават хората. Личи си, че имат доверие

Предизвестени победи няма, има оценка за работа. Това каза пред журналисти Йорданка Фандъкова в централата на ПП ГЕРБ, след като резултати от екзитпола показаха, че тя печели трети мандат като кмет на Столична община.“

Това е оценка за работа, както на мен, така и на целия екип. Искам специално да благодаря на хората от щаба, хората-кандидати за общински съветници, районни кметове от ГЕРБ, защото ние направихме наистина една активна, макар и невидима през медиите кампания с разговори с хората от всички възрасти, от всички райони на София.

Хората гледаха на нас, първо, с благодарност за свършеното, но и второ, с конкретни задачи”, заяви Фандъкова.

„Имаме много конкретна програма. Ние представихме тази програма през този месец и буквално от утре продължаваме да реализираме новата програма. Тя е продължение на предишната, защото един град се развива не за 2-3-4 години”, посочи тя. Фандъкова посочи, че продължава строителството на метрото и допълни, че дейностите, които се развиват, са много.

Фандъкова посочи също, че третата ѝ победа ѝ дава самочувствие да продължи да работи със същото темпо.

„Искам да благодаря на всички софиянци, които излязоха днес да гласуват, както и на всички, които гласуваха за референдум. Благодаря за подкрепата, която получих аз и моя екип”, заяви Фандъкова и допълни, че има много предизвикателства, пред които сме изправени и не трябва да губим време.

„Работата започва, когато законът каже това, когато излязат резултатите, но истината е, че екипът ни продължи да работи през целия този месец на кампания”, допълни тя. По думите ѝ градът се развива непрекъснато и има много проблеми, които не могат да чакат кампаниите.

Фандъкова посочи, че малките квартали са един от най-важните ѝ приоритети. „Вероятно в някои от районите ще има балотажи, така че е много важно хората да знаят, че много неща зависят от районните кметове”, коментира тя.

Фандъкова посочи, че не е разговаряла още с премиера Бойко Борисов и коментира дали при гласуването му е нарушил тайната на вота. „Тайната на вота е право, не мога да се притесня от такова нещо. Има си хора, които преценяват”, посочи тя.

„Чух много задачи, които ми дават хората. Личи си, че имат доверие, че можем да решаваме проблеми. Безспорно те са много, но посоката, която зададохме е ясна и темпото за работа ми се ще да е още по-бърза. Винаги съм поемала реалистични ангажименти. Имам идеи за нови неща в организацията , но всичко става едно по едно. В големите проекти на града има още много работа”, посочи още Фандъкова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете