Волен Сидеров: Беше направен опит да бъда убит

Бях пребит от българската полиция по нареждане на Борисов и Цацаров. Това каза пред журналисти лидерът на ПП АТАКА Волен Сидеров на излизане от "Пирогов”, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

„Всъщност беше направен опит да бъда убит. Този, който ме удари, беше полицай и заради него ми правиха операция”, заяви Сидеров.

По думите му, случилото се лесно може да бъде доказано, защото е документирано на видео. „Бях влачен и ризата ми е скъсана, извиваха ми ръцете и ме ритаха, но аз не се оплаквам, защото разбирам, че на тези полицаи им е било наредено да го направят от Цацаров и Борисов”, каза още той

На въпрос, ако това е вярно каква е била целта, Сидеров отговори, че е, защото си отмъщават. „Защото ги разобличавам много сериозно”, допълни той.

„Това е злостен, отмъстителен начин да бъда премахнат физически, като за съжаление те използваха полицията, която напоследък се използва само за такава черна работа. Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия”, заяви Волен Сидеров.

Според него нахлувайки в НАТФИЗ той е изпълнявал своя граждански дълг. „Определям себе си като човек, който изпълнява гражданския си дълг и съм подел борба срещу дрогата. Не може някой да ми пречи. В този район около НАТФИЗ се продава трева абсолютно свободно”, коментира Сидеров.

На въпрос дали да бъде поискан повторно имунитетът му, той коментира: „Това, за което говоря, е голям проблем. Имунитетът ми въобще не е пречка. Много добре знаете, че като бъде внесено искането от главния прокурор, НС ще го гласува”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини