МВР: Няма починала жена в „Арена Армеец”, очевидци - има!

МВР отрече информацията за починала жена в зала „Арена Армеец” в столицата. Това съобщи Нова телевизия, след като по-рано в ефира й се включи член на секционна избирателна комисия, която твърдеше, че има такъв случай.

От полицията, обаче, потвърдиха, че в и около залата има струпване на огромен брой хора заради предаването на протоколите от изборите от секциите в Общинската избирателна комисия. Полицейското присъствие в района е засилено.

Член на секционната избирателна комисия разказа, че предаването на протоколите върви изключително бавно. Хора от секциите, ангажирани с това, са на крак вече повече от 24 часа и по всичко личи, че процедурата ще се проточи още.

„В зала „Арена Армеец” сме заключени и е ад. Имаме дори и смъртен случай. Една жена е починала в линейката на път за болница. Станало й е лошо около 4,30 и 5 часа. Докато дойдат, доката я прегледат. Приемът на протоколите върви много бавно. Аз съм с номер над 900, а в момента обработват с над 400. Няколко души припаднаха. Защо сме заключен и кой ни заключи”, пита Бонка Михайлова, зам.-председател на 14 РИК София, в ефира на БНТ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини