Fibank награди Сани Жекова

Задържаха психично болен мъж, убил баща си

Късметлия падна пред влак, счупи само крак

Фандъкова: Правителството отпусна 151 млн. лева за реконструкция на централната градска част

Швейцария дари противопожарен автомобил на община Кресна

Бойко Борисов: Столична община да помисли да направи скъпа зона в центъра Който иска да се разхожда с колата из града, да плаща повече, каза премиерът

Полицаи спряха от продажба 350 кг захарни и шоколадови изделия с изтекъл срок на годност

Георги Икономов: Името Банско е разпознаваемо в Бурса и е предпочитана туристическа дестинация

Президентът Радев наложи вето на Закона за КТБ

Ферари има два рождени дни Ако беше жив, Енцо щеше да навърши 120 г.

Цветан Цветанов: Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП

Корнелия Нинова: Искането за оставка на Валери Жаблянов е противоконституционно

110 депутати решиха оставката на Валери Жаблянов

Съдът отложи първото заседание по делото срещу Владо Плацентата

Арестуваха двама, ограбили казино и бензиностанция с пластмасов пистолет

ГЕРБ печели 4 общини в Русенско, в останалите предстоят балотажи

ГЕРБ печели 4 общини в Русенска област, а в останалите 4 общини ще има балотажи. Това сочат предварителните резултати от обработени протоколи в Общинските избирателни комисии /ОИК/.

Кандидаткметът на ГЕРБ за втори мандат в обищна Русе Пламен Стоилов е победител на първи тур с 52,58%. Избраникът на МК „Патриотите-ВМРО“ и депутат от Патриотичен фронт Искрен Веселинов получава 16,78%, а трети остава бившият кмет и общински лидер на БСП Божидар Йотов с 13,51 %.

Д-р Петър Петров /ГЕРБ/ печели категорично втори мандат като кандидаткмет на община Ценово с 55,61%. За Росен Миланов от БСП са гласували 31,45%.

Георги Миланов /ГЕРБ/ е новият стар кмет на община Иваново с 53,13% от вота на избирателите при 78,95% обработени протоколи. Втора е Ивалинка Цанкова /МК БСП-АБВ/ с 37,96%

В община Борово Валентин Великов /ГЕРБ/ събира 63,70% от вота, а досегашният кмет Георги Георгиев /БСП/ получава 25,09%.

В община Бяла се очертава балотаж между Димитър Славов /ГЕРБ/ с 40,78% и досегашния кмет Кольо Келерджиев /БСП/ – с 18,51%.

При наполовина обработени протоколи на втори тур в община Ветово ще се явят кандидатът на ДСП д-р Мехмед Мехмед с 47,37% и досегашният кмет Георги Георгиев /МК „Бъдеще за всички“/ – с 41,50%.

В община Сливо поле при 94% от обработените протоколи на балотаж отиват Валентин Атанасов /ГЕРБ/ с 45,71% от вота и Левент Исмаилов /ДПС/ – 29,34%.

В община Две могили при 82.35% обработени протоколи за кметския стол ще спорят Мехмед Мехмедов /ДПС/ със 17,92% и Божидар Борисов /”Нова алтернатива”/ – със 17,82%.
Снимка авторът

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете