Боян Расате: Нападателят на Сидеров беше наш кандидат за депутат

Не съм съгласен с твърденията, че Волен Сидеров има психични проблеми и затова действията му не трябва да се наказват, всичко което върши той е съзнателно. Това каза в студиото на bTV Боян Расате. Той посочи и други действия на депутата като инцидента с френската дипломатка в самолета за Варна и с клекшопа на „Раковска”.

Той определи действията на лидера на „Атака” като компрометиращи национализма. „Вече десет години този човек прави всичко, за да отблъсне хората от идеите, които ние в Българския национален съюз защитаваме”, каза Расате.

Националистът обясни поведението на атакиста с дългите години, в които е изпълнявал заповеди и е бил в подчинено положение и изведнъж се е оказал с власт и милиони левове в сметката.

Той определи като неприемливи действията на Волен Сидеров и защити Попов, срещу който има вече съдебно производство. „Няма как хора ,които се чувстват недосегаеми, да не бъдат обект на подобни нападения”, допълни лидерът на БНС и посочи като друг подобен пример нападението срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини