Иззеха пушката на 68-годишен хулиган, стрелял по котките на съседа

Глобиха управителка на заведение с 2000 лева заради непълнолетни деца

Истанбулската конвенция отключи дебат, който нашето общество отлага с десетилетия

Полицията иззе амфетамин, метаамфетамин и марихуана в Търновско Дрогата е намерена при специализирани полицейски операции в региона

Ученик с диабет помогна в благотворителна кампания за болно момче от Търново

Делян Добрев за купувача на ЧЕЗ в България: Първоначално ми се стори като фалшива новина

Полицай почина след сблъсъци между футболни фенове

118 научни работници са участвали в 23 одобрени и финансирани проекта в Стопанската академия в Свищов Висшето училище представи резултатите от научноизследователските си дейност

Ангелкова: Работим активно за привличане на инвестиции

Къща едва не затрупа 5-членно семейство в Свищов Огнеборци и общинари спасиха фамилията с 3 невръстни деца

Жена изгоря в спалнята си

Среща на коалицията се провежда в Народното събрание

Игра ни учи да разпознаваме фалшивите новини

Валентин Радев за убийството в „Люлин“: Не се работи само по една версия

Протести в Румъния заради отстраняването на директора на Националната дирекция за борба с корупцията

Кошмарът в “Арена Армеец” приключи. Напуснал залата: Не съм спал 50 часа

Приключи кошмарът в зала “Арена Армеец”. След повече от денонощие опашки, напрежение, писъци, припаднали хора и линейки днес сутринта бяха предадени и последните протоколи от секционните избирателни комисии в София, съобщи bTV.

Изтощени до краен предел, последните 300 души, напуснаха залата тази сутрин. Голяма част от тях обаче тепърва отиват на работа.

„От започването на изборния ден – в 4:30 часа съм станал, сега излизам, точно 50 часа. Около 8 часа ще работя и утре пак, довечера е първото спане”, сподели Милослав.

Вчера в късния следобед са докарани 50 легла. Те обаче са се оказали крайно недостатъчни. Снежана не успява да стигне до нито едно от тях.

След 48 часа и 47 минути Гергана най-накрая може да се прибере у дома. Не същото важи и за съпруга й, който ще е последният, който напуска залата. „Мъжът ми е вътре и няма да си тръгна без него! Заедно сме дошли, заедно ще си отидем. Последните сме, които ще напуснем зала „Арена Армеец” завинаги”, категорична беше тя.

Медицински екипи през цялото време се грижеха за бедстващите. Но те са категорични, че парите, които ще им бъдат дадени, ще бъдат изхарчени за лекарства.

Членовете на секционните изборни комисии, които прекараха повече от денонощие в залата, са готови да търсят правата си в съда в Страсбург.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете